• Geri dön

  • 695 Görüntülenme

  • 89 Haber

  • 126 İşletme görüntülenme


Kullandığı yenilikçi teknolojiler ve benzersiz tasarımlarıyla tüketicilerin hayatını kolaylaştıran Beko, üçü bir arada ankastre ocaklarıyla birçok yeniliği beraberinde getiriyor.

Teknolojiyi ve tasarımı bir araya getirerek modern yaşama uygun ürünler sunan Beko, beyaz, gri ve siyah olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile ürettiği ankastre ocaklarla mutfaklarda yeni bir dönem başlatıyor. Cam ocaklarda düz ızgaraların ilk defa kullanıldığı ocaklar, yenilikçi tasarımları ile mutfaklara şıklık katıyor.

Beko’dan Üçü Bir Arada Ankastre Ocak
Benzersiz tasarımı ve yenilikçi teknolojileriyle kullanıcıların dikkatini çekecek Beko üçü bir arada ankastre ocaklar üç faydayı bir arada sunuyor. FlameAdjust 9 seviyeli ısı ayarı ile yemekler hep aynı ısı seviyesinde pişiyor ve her seferinde aynı lezzete ulaşabilmeyi sağlıyor. Beko ankastre ocaklardaki PractiClean nano kaplama sayesinde zorlu lekeler bile iz bırakmadan hızlı ve kolayca temizlenebiliyor. Standart ankastre ocaklarla aynı ölçüdeki tezgah boşluğuna sığabilen XL ocaklar 4 tencerenin aynı anda kullanımına imkan veriyor.

* Beko üçü bir arada ankastre ocaklar 30 Kasım 2020’ye kadar geçerli, 1.729 TL yerine lansmana özel 1.599 TL fiyatları ile Türkiye’nin dört bir yanındaki Beko bayilerinde ve www.beko.com.tr’de.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL