• Geri dön

  • 261 Görüntülenme

  • 60 Haber

  • 100 İşletme görüntülenme


Yeni yılda sevdiklerinize onları düşündüğünüzü ifade edecek, hayatlarını kolaylaştıracak anlamlı bir hediye vermeye ne dersiniz? Kärcher’in online alışveriş sitesinden seçeceğiniz, üstün temizlik teknolojisiyle eşsiz konfor ve hijyen sunan ürünlerini tek tıkla, evlerine kadar göndermeniz mümkün. Ayrıca ZUBİZU15 kodunu kullanarak yapılacak alışverişlerde ise yüzde 15 indirim fırsatından yararlanabilirsiniz.

Yepyeni umutlarla bir yılı daha karşılamaya hazırlandığımız bu günlerde sevdiklerimize, onları düşündüğümüzü ifade etmenin en güzel yollarını aramanın tatlı telaşı içindeyiz. Pandemi nedeniyle bu yılbaşında en kıymetlilerimizle doyasıya beraber olamayacak da olsak, Kärcher’in hayatı kolaylaştıran ürünleri ile onların yüzünde paha biçilmez bir gülüş yaratmak mümkün. Yeni yılda Kärcher’in üstün temizlik teknolojisine sahip ürünleri ile konfor ve hijyen sevdiklerinizin evlerinden hiç eksik olmayacak. Üstelik Karcher’in online alışveriş sitesi www.kaercher.com.tr ‘den ZUBİZU15 kodunu kullanarak yapacağınız alışverişlerde yüzde 15 indirim fırsatı da sizleri bekliyor.

Kärcher'le ev temizliği bir keyif
Kimyasal madde kullanmadan, buharla güvenli hijyen sağlamanın en pratik yolunu sunan SC 2 Deluxe EasyFix’ten mikrofiber silme bezli sprey şişesi ile pencerelerinizi zahmetsizce pırıl pırıl yapmanızı sağlayacak WV 1 Plus’a, ev süpürmeyi keyif haline getiren kablosuz elektrik süpürgesi VC 4s’den ara temizlik için en küçük alanlarda bile üstün temilik performansı ile dikkat çeken kablosuz şarjlı süpürge KB 5’e kadar Kärcher’daki birçok seçenek, sevdiklerinizi mutlu etmeye yetecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL