FLOW GAMES BİLİŞİM YAZILIM VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ

ESENTEPE MAH. TALAT PAŞA CAD. NO:5 İÇ KAPI NO:1 ŞİŞLİ - ŞİŞLİ / İSTANBUL / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 12.05.2025 13:50:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : FLOW GAMES BİLİŞİM YAZILIM VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ
  • Firma Türü : PAY SAHİBİ SAYISI BİRDEN FAZLA ANONİM ŞİRKET
  • Kuruluş Tarihi : 2 Mayıs 2025 Cuma
  • Sermaye : 250.000,00 TL
  • Vergi Dairesi : İSTANBUL - ZİNCİRLİKUYU VERGİ DAİRESİ
  • Vergi Numarası : 3881929012
  • Ticaret Odası : İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 1080163
  • Oda Sicil Numarası : 1581227
  • NACE Kodu : 582101
  • Mersis No : 0388192901200001
  • E-Tebligat Adresi : 25808-11678-90720
  • İşletme Adresi : ESENTEPE MAH. TALAT PAŞA CAD. NO:5 İÇ KAPI NO:1 ŞİŞLİ İSTANBUL TÜRKİYE
  • İlçe /İl : ŞİŞLİ / İSTANBUL
  • Ülke : TÜRKİYE
BİLGİ TEKNOLOJİLERİ Meslek grubunda, ŞİŞLİ / İSTANBUL Bölgesinde Video oyunlarının yayımlanması konularında hizmet vermektedir.

FİRMANIN İŞ KONUSU
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır:
A. Yazılım:
a. Her türlü mobil, bilgisayar ve konsol oyunu tasarlamak, hazırlamak, yazılımını geliştirmek, üretmek, almak, satmak, ithal ve ihraç etmek, bunların tanıtımını ve pazarlamasını yapmak, yaptırmak.
b. Her marka bilgisayar ve bilgisayar donanımının ithalatı, ihracatı ve dahili ticaretini yapmak, tüm bilişim sistemleri, endüstriyel büro otomasyon, tüm yazılım ve donanım faaliyetleri servis büro hizmetleri vermek. Internet üzerinden her türlü bilgi, ses ve görüntü hizmeti vermek, internet sitesi hazırlamak, hazırlatmak ve internet servis sağlayıcılığı yapmak.
c. Yukarıda bahsi geçen uygulama ve yazılımlar üzerinden reklam gösterimi, sponsorluk anlaşmaları ve uygulama içi satın alımlarla çeşitli platformlar üzerinden farklı yöntemlerle gelir elde etmek, bunları pazarlamak, tanıtım faaliyetlerini yürütmek.
d. Uygulama ve yazılım tanıtımı, yeni kullanıcı kazanımı, satın alımı, gelir optimizasyonu ve otomatizasyonu için her türlü yazılımı geliştirmek ve iş modeli oluşturmak.
e. Mühendislik, müşavirlik, eğitim, destek ve servis hizmeti almak, vermek.
f. Bilgisayar makineleri, donanımları, yazılımları ve sistemleri ile disk, disket, manyetik bant, dosya, kâğıt, yazıcı şeridi, kartuş vb. bilgisayar tüketim malzemeleri ve bilgi teknolojilerini üretmek, almak, satmak, ithal ve ihraç etmek.
g. Bilgisayar veri tabanı oluşturma hizmetleri, bilgisayar verilerinin kurtarılması, düzeltilmesi ve bilgilerin elektronik ortamda elde edilmesi, yayılması, dağıtılması, satılması, bilgisayar yazılımlarının kiralanması, bilgisayar programlarının çoğaltılması dahil ancak bunlarla sınırlı olmaksızın her türlü bilgisayar sistemleri, oyun, yazılım ve donanım destek ve danışmanlık hizmetlerini sağlamak.
B. Bilişim:
a. Bilişim alanında her türlü teknolojik, araştırma ve geliştirme ile yazılım faaliyetlerinde bulunmak, alımını satımını ithalat ve ihracatını yapmak, yürütülen projelere katılımcı veya ortak olmak, lisans, marka, faydalı model, patent hakkı almak.
b. Bilişim alanında her türlü program ve yazılım yazmak, hizmetlerini vermek, almak, satmak, lisanslarını almak, satmak, kiralamak ve kiraya vermek.
c. Her marka bilişim donanımının ithalatı, ihracatı ve dahili ticaretini yapmak, tüm bilişim sistemleri, endüstriyel büro otomasyon, tüm yazılım ve donanım faaliyetleri servis büro hizmetleri vermek, internet üzerinden her türlü bilgi, ses ve görüntü hizmeti vermek, internet sitesi kurmak, hazırlamak, hazırlatmak ve internet servis sağlayıcılığı yapmak.
d. Ticari amaçlı bilişim veri işlem merkezleri kurmak, düzenlemek bu merkezlerin yurtiçi ve yurtdışı veri şebekeleri ile irtibatını sağlamak.
e. Her türlü bilişim sistemleri, yazılım ve donanım destek, eğitim, organizasyon ve danışmanlık hizmetlerini yapmak, yaptırmak ve sağlamak.
f. Her türlü bilişim alanında modelleme ve simülasyon sistemleri, yazılım ve donanım sistemlerini yapmak, yaptırmak.
C. Teknoloji:
a. Her türlü teknoloji geliştirme, ar-ge projeleri yürütmek, bunlarla ilgili alım satım üretim ithalat ve ihracat yapmak, bu teknolojilerin faydalı ürünlere dönüşüm projelerini sistem bütünlüğü içerisinde başlatmak ve yürütmek, yürütülen projelere katılımcı veya ortak olmak, lisans, marka, faydalı model, patent hakkı almak.
b. Her türlü teknolojik değeri olan malzeme, parça, ekipman, makine, cihaz geliştirmek ve ana sistem veya alt sistem kurmak, bunlarla ilgili alım satım üretim ithal ve ihracat yapmak.
D. Medya:
a. Basılı şekilde ve/veya elektronik ortamda bölgesel, işitsel ve görsel yayın, ulusal ve/veya uluslararası düzeyde her tür televizyon açmak, internet yayıncılığı yapmak, gazete, dergi, kitap ve/veya sair mevkute yayınlamak, kendine veya üçüncü kişilere ait gazete, dergi, kitap ve/veya sair mevkuteyi basmak, yaymak ve dağıtmaktır. İnternet, görsel ya da yazılı basma, yayma ve dağıtma işlemlerini bizzat kendisi yapabileceği gibi bunları başkalarına da yaptırabilir.
b. Şirket basılı, işitsel ve görsel yayın ile internet ortamında yapılan yayıncılık, hizmet, ticaret, sigortacılık, reklamcılık ve benzeri sektörlerde faaliyet gösteren ve gösterecek, kurulmuş veya kurulacak her türlü ortaklıklara gerek kuruluşlarında gerekse sonradan iştirak etmek ve/veya anılan sektörlerde doğrudan kendi adına yatırımlar yapmak veya işletmeler kurmaktır.
c. Şirket, her dilde ve her tür gazete, internet sitesi, dergi, kitap, sözlük, almanak, ajanda, takvim, ansiklopedi ve benzeri süreli ve/veya süresiz eserler, görsel yayın ürünleri yayınlayabilir, üretebilir, ürettirebilir, satın alabilir, satabilir, ithal ve ihraç edebilir, dağıtabilir, pazarlayabilir. Yurt içinde ve yurt dışında kültürel ve sportif faaliyetler düzenleyebilir, bunlara katılabilir, izleyebilir, bunları yazılı, internet, sesli veya görüntülü olarak yayımlayabilir, pazarlayabilir ve bunlara ilişkin her türlü hak tasarruf edebilir. Şirket, web sitesi tasarımı, yazılımı başta olmak üzere internet yatırımlarında bulunabilir, web sitesi tasarımları ve yazılımları pazarlayabilir, online satış yapabilir. Halkla ilişkiler, kurumun amaçları doğrultusunda kendisi için geliştirdiği tanımın kamuoyu tarafından aynı biçimde algılanmasını sağlayacak faaliyetlerde bulunabilir.
E. Prodüksiyon:
a. Uluslararası, bölgesel ve yerel düzeyde faaliyet gösteren televizyon, radyo istasyonları ve internet için canlı ve banttan olmak üzere program, belgesel, haber, klip ve reklam ve her türlü prodüksiyon hizmeti yapmak, hazırlamak, derlemek ve pazarlamak.
b. Menajerlik, prodüksiyon ve figürasyon organizasyonu yapmak.
c. 3D – 2D animasyon, modelleme, prodüksiyon, post prodüksiyon ve benzeri hizmetleri gerçekleştirmek.
F. Reklam:
a. Her türlü reklam işlerini, yurtiçi ve yurtdışında, özel veya resmî kurumlara yapmak.
b. Televizyon, radyo, basın, yayın, sinema, mecmua, dergi, afiş, elektrik ve elektronik her nevi teknik cihaz, internet üzerinden reklamcılık yapmak, bunun için gerekli olan stüdyolar, tasarım atölyeleri kurmak, film reji, yazılı, sesli, ışıklı ve görüntülü tanıtım ve ilan işlerini yapmak ve yaptırmak.
c. İnternet üzerinden reklam hizmetleri, elektronik ticaret (e-ticaret) yapmak, e-ticaret sistemleri tasarlamak, üretmek, satın almak, satmak, kiraya vermek, telif ve patent hakları elde etmek. Şirket reklam amacı ile internet tasarımı ve sayfalarının, reklam mail kutularının hazırlanması, firma isim ve tescili ve internet üzerinde alan bulundurmak, yayın yapmak, internet sunucularının kurulması, kiralanması, internet üzerinde erişimin sağlanması.
d. Şirket reklam amacı ile ışıklı veya ışıksız tabelalar ile eşantiyon hediyelik eşya, plaket, kendi ürettiği lisanslı ürünler gibi malzemeler üzerinde şekil ve yazıların yapımı biçimindeki işlerin tamamını yapabilir. Bu amacını gerçekleştirmek için gerekli logoları hazırlayabilir, ticari yatırımlar yapabilir. Büyük ışıklı tabelalar kiralayabilir ve kiraya verebilir.
e. Şirket ticari ve gayri ticari ilan ve reklamları alabilir. Bu ilan ve reklamları araçlar üzerinde yayınlatabilir veya yayınlattırabilir. İlan ve reklamlara ait dokümanları, filmleri, teyp, CD, video kaset, fotoğraf, slayt, kitap, dergi, gazete, broşür, katalog, harita, tabela, pano, afiş gibi ışıklı ışıksız her türlü ilan ve reklam işlerini almak, yapmak veya başkalarına yaptırmak.
f. Bilumum reklam, tanıtım ve promosyon hizmetleri vermek. Reklam ve tanıtım ajanslığı yapmak, yerli ve yabancı radyo, televizyon ve yazılı medya kuruluşları ile reklam anlaşmaları yapmak, radyo, televizyon ve sinema reklamları için ses ve film kayıtları, grafik ve animasyon tasarımları yapmak veya yaptırmak.
g. Yayınlanacak reklamlar için yerli ve yabancı şahıs ve firmalardan reklam almak, yayınlamak, yayınlatmak, aracılık etmek, bu faaliyetlerle ilgili radyo, televizyon, yazılı basın ve sinemalarda yer ve süre satın almak, kiralamak ve bu yerleri pazarlamak.
h. Yurt içi ve yurt dışında gösterime girecek sinema filmleri, yapılacak konser, tiyatro, sanat ve eğlence gösterileri, konserler, müzikal oyunlar, folklor gösterileri, bale oyunları, eğlence ve yarışma programları ve benzeri gösterilerin reklam, tanıtım ve organizasyonunu yapmak.
i. Bu amacını gerçekleştirmek için kullanılan tüm hammadde, yarı mamul, mamul, alet, makine, cihaz ve teçhizatın alım satımı, ithalat ve ihracatını yapabilir.
j. İştigal konusuna giren işlerde, cihazlar için bakım ve onarım, teknik servis, kalibrasyon hizmetlerini vermek.
Şirket yukarıda belirtilen amaç ve konularıyla ilgili olarak aşağıdaki işlemleri de yapar:
a- Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü menkul ve gayrimenkul alabilir, inşa edebilir, iktisap edebilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.
b- Yurt içinde ve yurt dışından, teminatlı yahut teminatsız, her türlü borç alabilir. Şirketin sahip olduğu her türlü menkul ve gayri menkulleri ile her türlü sabit tesis ve demirbaşları üzerinde gerek namına gerekse üçüncü şahıs ve tüzel kişiler namına teminat, kefalet, işletme rehni ve ipotek tesis edebilir, fek edebilir. Alacaklarına karşılık, ipotek veya rehin alabilir, borçlarının teminatı olarak veya üçüncü şahıslar lehine, ipotek yahut rehin verebilir, bu ipoteklerin terkinini talep edebilir, her türlü kefalet ve teminat verebilir.
c- Şirket konusu işlerin oluşabilmesi için kanuni mevzuatın gerekli kıldığı tüm teşebbüs ve merasimi ifade ederek gerekli izin, imtiyaz, ruhsatname, patent, ihtira beratları, lisans, know-how marka, fesihname, belge, alameti farika gibi sınai, mülkiyet haklarını ve emsali hakları iktisap etmek veya tamamen üçüncü şahıslara devredebilir, her türlü hukuki tasarruf işlemlerde bulunmak. Ayrıca, yukarıdaki hakları kiraya verebilir veya kiralayabilir.
d- Şirket konusuyla ilgili mamullerin depolanması, nakli, satışı için gerekli her türlü makine, tesisat, nakil vasıtaları, cihaz alet ve edevat ve sair menkul malları ve hakları satın alabilir veya satabilir, ithal ve ihraç edebilir, kullanabilir, kiralayabilir ve kiraya verebilir.
e- Şirket gayelerini gerçekleştirmek için tüm sınai mali ve hukuk işlem ve tasarruflarda bulunabilir, resmi ve özel bilumum ihalelere iştirak edebilir, acentelik, mümessillik, komisyonculuk, bayilik, distribütörlük alabilir ve verebilir.
f- Şirket konusuyla ilgili olan şirket kurabilir, ortaklık yapabilir, mevcut ve ileride kurulacak işletme ve şirketlere iştirak edebilir. Şirket konularıyla iştigal eden firmaları ve ticari işletmeleri devren iktisap edebilir, aracılık yapmamak kaydıyla kurulmuş ve kurulacak şirketlerin, hisse senetlerini ve paylarını satın alabilir veya satabilir, devredebilir ve bunlar üzerinde her türlü tasarrufta bulunabilir. Finansal konularda yatırım ve araştırmalar yapabilir, yatırım ortaklığı ve portföy yöneticiliği faaliyetinde niteliğinde olmamak şartıyla aktiflerini kar etme yeteneği veya potansiyeline sahip sermaye şirketlerinin çıkarmış olduğu veya çıkaracağı paylar ile diğer menkul kıymetlere, nakit, değerli maden ve emtialara yatırım yapabilir.
g- Konusu ile ilgili hammadde, yan madde, yan mamul ve mamul maddeleri satın alabilir, ithal, ihraç ve sair suretle tedarik edebilir, bunları kısmen veya tamamen işletebilir.
h- Yukarıda sözü edilen konularla ilgili yerli ve yabancı şirket işletme ve müesseseler ile iş birliği yapabilir veya bunlarla ortaklık yapabilir.
i- Yukarıda sözü edilen konularla ilgili olarak yerli ve yabancı şirket işletme ve müesseselerden distribütörlük, bayilik veya mümessillik alabilir, verebilir.
j- Şirket yukarıdaki tüm konularıyla ilgili yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel kurumların açtığı ihalelere katılabilir.
k- Şirket yukarıdaki tüm konularıyla ilgili olarak kanuni mevzuatlar yerine getirilerek ihracat ve ithalat işlemleri yapabilir.
l- Şirket maksat ve mevzuu ile ilgili olarak her türlü fuar, sergi ve panayırlara iştirak edebilir.
m- Şirket yukarıda yazılı veya yeni eklenecek faaliyet alanları ile ilgili ar-ge faaliyetlerinde bulunabilir, danışmanlıklar yapabilir, ilgili kurum ve kuruluşlardan destekler, hibeler kullanabilir.
n- Şirket faaliyet alanları ile ilgili, internet, radyo ve televizyon, mobil sistemler, cihazlar aracılığı ile bilgileri yayabilir, alış ve satışını yapabilir.
o- Yukarıda gösterilen konularda danışmanlık hizmeti de verilecektir.
p- Türk ve yabancı bankalardan veya diğer finansman kuruluşlarından kısa, orta, uzun vadeli iç veya dış kaynaklı kredi temin edebilir, kullanabilir, bu gibi kredileri iştiraklerine devredebilir. Türk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasası Kanunu ve yürürlükteki ilgili diğer mevzuata uygun olarak şirketlerin ihraç edebilecekleri sermaye piyasası aracı niteliğindeki her türlü menkul kıymetleri ihraç edebilir.
r- Yukarıda gösterilen konulardan başka, ilerde şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işlere girişilmek istendiği takdirde genel kurul karar aldıktan sonra şirket bu işleri de yapabilecektir. Esas sözleşme değişikliğinde olan işbu karar tescil ve ilan ettirilerek uygulanacaktır.

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
FLOW GAMES BİLİŞİM YAZILIM VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ
İPTAL