KSD UNLU MAMULLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ZÜMRÜTEVLER MAH. HACI BAYRAM VELİ CAD. NİSH ADALAR SİT. 24. BLOK NO:13 İÇ KAPI NO:1 MALTEPE - MALTEPE / İSTANBUL / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 17.05.2025 01:35:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : KSD UNLU MAMULLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
  • Firma Türü : TEK ORTAKLI LİMİTED ŞİRKET
  • Kuruluş Tarihi : 14 Mayıs 2025 Çarşamba
  • Sermaye : 500.000,00 TL
  • Vergi Dairesi : İSTANBUL - KÜÇÜKYALI VERGİ DAİRESİ
  • Vergi Numarası : 5901361421
  • Ticaret Odası : İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 1082078
  • Oda Sicil Numarası : 1583106
  • NACE Kodu : 472401
  • Mersis No : 0590136142100001
  • E-Tebligat Adresi : 25868-90487-58349
  • İşletme Adresi : ZÜMRÜTEVLER MAH. HACI BAYRAM VELİ CAD. NİSH ADALAR SİT. 24. BLOK NO:13 İÇ KAPI NO:1 MALTEPE İSTANBUL TÜRKİYE
  • İlçe /İl : MALTEPE / İSTANBUL
  • Ülke : TÜRKİYE
EKMEK, UN VE UNLU MAMÜLLER Meslek grubunda, MALTEPE / İSTANBUL Bölgesinde Ekmek, pasta ve unlu mamullerin perakende ticareti konularında hizmet vermektedir.

FİRMANIN İŞ KONUSU
UNLU MAMULLER
a. Fırın işletmek. Her türlü un ile undan mamul ekmek, tost ekmeği, hamburger ekmeği, sandeviç, pasta ve pasta çeşitleri, galete, simit, poğaça, börek, tatlı tuzlu ve tuzsuz unlu gıda maddeleri yufka, kadayıf, makarna, peksimet, francalı yöresel ekmek çeşitleri ve benzeri un ve unlu mamullerin üretimi, ambalajlanması, depolanması, pazarlanması, toptan ve perakende satışı ile ithalatını ve ihracatını yapmak.
b. Un ve undan mamul gıda maddelerinin üretiminde kullanılacak her çeşit çörek otu, maya, susam,
şeker, tuz yağ, razmol, ekmek-katkı maddesi, nişasta gıda boyaları ile bu ürünlerin toptan ve perakende alım satımını yapmak.
c. Her çeşit tahıl ürünlerinin ( Buğday, arpa, çavdar, mısır, kepek, vs.) toptan ve perakende alım satımını, ithalatını ve ihracatını yapmak. Un fabrikaları ve değirmenler kurmak.
d. Her türlü dondurulmuş unlu mamül ve yarı mamülleri satın almak, difrizde uygun ortamında muhafaza etmek, pişirilerek veya ısıtılarak bazı ürünleri ise soğuk şekilde mamül veya yarı mamül şeklinde toptan ve perakende satışını yapmak
YAG, PEYNIR VE YOGURT
a. Her türlü süt ve süt ürünlerinin alımını, satımını, toptan ve perakende pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve imalatını yapmak ve yaptırmak.
b. Her türlü nebati ve bitkisel yağların alımını, satımını, imalatını yapmak.
c. Her çeşit peynir, yoğurt, kaymak imalatı.

KAFE VE RESTORAN FAALIYETLERI:
a. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satısını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel
işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak. Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak.
b. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satısının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon islerini yapar.
c.Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek.
d. Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar.

GIDA
a. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler
kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek.
b. Insanların beslenmesinde .nemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek.
c. Her türlü bebek mamalarını almak, satmak, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak.
d. Bebek mamaları ile ilgili ham, yarı mamul ve mamul maddelerini almak, ihracatını yapmak.
ET MAMULLERI
a. Hayvanlardan elde edilen et mamullerinin (Salam, sucuk, pastırma, sosis) üretimi, islenmesi,
alımı, satımı, ithali ve ihracatını yapar.
b. Et ve et mamullerinin üretimi ile ilgili entegre tesisler kurar.
c. Her türlü ham ve orijinal hayvan bağırsağı ve suni bağırsak ürünlerinin yurt içi ve yurt dışından alınması, satılması, pazarlama, paketleme, depolama, dağıtım, ithalat ve ihracatını yapmak. Konusu ile ilgili bayilikler almak, vermek, şubeler açmak.
d. Her türlü dana, sığır, koyun, kuzu, keçi eti alımı, satımı, ithali ve ihracı, toptan ve perakende satısını yapmak. Her türlü kümes hayvanları;
piliç, tavuk, ördek, kaz, bıldırcın, devekuşu eti
alımı, satımı, ithali, ihracı.
YAS MEYVE SEBZE
a. Her türlü yas sebze ve meyve alım satımı, pazarlaması, ithalat, ihracat yapmak.
b.Bilumum yas ve kuru sebzeler, meyveler ve narenciye ürünleri ekimi, dikimi, yetiştirilmesi, ambalajlanmasını yapmak.
c.Her türlü yas meyve ve sebzelerin islenmesi, kurutulması, dondurulması ve konsantrasyonu suretiyle
sınai ürün haline getirilmesi. Her türlü yas meyve ve sebze komisyonculuğu yapar.
SEKERLI MAMULLER, KONSERVE VE ALKOLLU VE ALKOLSUZ ICKILER
a. Her türlü içme ve kaynak suyu alım satımını, ambalajlama, dağıtım ve pazarlamasını yapmak, su bidonu, su pompası alım satımını, imalini, ithal ve ihracını yapmak. Bu amaçlarla ilgili olarak
filtrasyon laboratuar ve dolum tesisleri kurmak, işletmek,
b. Su istasyonları açmak, bununla ilgili tesisler kurmak.
c. Konusu ile ilgili araştırma analiz tesisleri kurmak;
su sertliklerini .içmek, teknik personel çalıştırmak veya kurulu olan tesislere ortak olmak, ortak almak.
d. Her türlü alkollü ve alkolsüz içecekler, gazlı gazsız meşrubatlar, meyve özleri ve konsantre ve pupleri, doğal kaynak ve maden sularının imalatı, alım satımı, pazarlaması ve ihracatı.
e. Her türlü seker ve şekerli mamullerin, sakız, bisküvi ile çikolata ve çikolatalı mamullerin, gofret çeşitlerinin imali, ithali ve ihracı.
f. Her türlü dondurma, muhallebi, sütlaç, baklava, lokum, pekmez ve reçel çeşitleri, kestane şekeri gibi gıda maddelerinin imalatı;
bunların ham ve yardımcı maddelerinin toptan ve perakende alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak.
g. Şirket konuları ile ilgili konserve, ambalaj sanayi ve soğuk hava depoları kurmak, kiralamak ve işletmek.
h. Şirket yürürlükteki mevzuat esasları dahilinde tekel bayiliği yapar. Tekel ürünlerinin alımı, satımı, ithalat, ihracat, pazarlama, toptan ve perakende ticaretini yapmak.
i. Şirket, şans ve talih oyunlarının yürürlükteki ilgili yasa dahilinde bayiliğini yapar. Bu oyunlarla ilgili işyerleri açar işletir.
1.Sirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve
ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.
2.Lüzumlu görülecek menkul ve gayrimenkul malları satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, finansal kiralama yapabilir, yahut kiraya verebilir, yurt içinde ve yurt dışından, teminatlı yahut teminatsız, her türlü borç alabilir. Şirketin sahip olduğu her türlü menkul ve gayri menkulleri ile her türlü sabit tesis ve demirbaşları üzerinde gerek namına gerekse üçüncü şahıs ve tüzel kişiler namına teminat, kefalet, işletme rehni ve ipotek tesis edebilir, fek edebilir. Alacaklarına karşılık, ipotek veya rehin alabilir, borçlarının teminatı olarak veya üçüncü şahıslar lehine, ipotek yahut rehin verebilir, bu ipoteklerin terkinini talep edebilir, her türlü kefalet ve teminat verebilir.
3.Sirket konusu islerin oluşabilmesi için kanuni mevzuatın gerekli kıldığı tüm teşebbüs ve merasimi ifade ederek gerekli izin, imtiyaz, ruhsatname, patent, ihtira beratları, lisans, know-how marka, fesihname, belge, alameti fabrika gibi sınai, mülkiyet haklarını ve emsali hakları iktisap etmek veya tamamen üçüncü şahıslara devredebilir, her türlü hukuki tasarruf işlemlerde bulunmak. Ayrıca, yukarıdaki hakları kiraya verebilir veya kiralayabilir.
4.Sirket gaye ve konusunun gerçekleştirilmesi için arsa, arazi, bina ve gayrimenkul hakları satın alabilir, inşa edebilir, iktisap edebilir, satabilir. İktisap edilen gayri menkulleri devir ve ferag, bunları kısmen veya tamamen üçüncü şahıslara kullandırabilir veya kiralayabilir.
5.Sirket gayelerinin oluşmasını teminen kısa, orta ve uzun vadeli istikrazlar akdedebilir, aval ve kefalet kredileri temin edebilir. Şirketin kuracağı tesisleri için gerekli iç ve dış kredileri dahili ve harici finansman kurumlarıyla yerli ve yabancı kuruluş ve işletmelerden temin edebilir.
6.Sirket konusuyla ilgili mamullerin depolanması, nakli, satısı için gerekli her türlü makine, tesisat, nakil
vasıtaları, cihaz alet ve edevat ve sair menkul malları ve hakları satın alabilir veya satabilir, ithal ve ihraç edebilir, kullanabilir, kiralayabilir ve kiraya verebilir.
7.Sirket gayelerini gerçekleştirmek için tüm sınai mali ve hukuk işlem ve tasarruflarda bulunabilir, resmi ve özel bilumum ihalelere iştirak edebilir, acentelik, mümessillik, komisyonculuk, distribütörlük alabilir ve verebilir.
8.Sirket konusuyla ilgili olan şirket kurabilir, ortaklık yapabilir, mevcut ve ileride kurulacak işletme ve şirketlere iştirak edebilir. Şirket konularıyla iştigal eden firmaları ve ticari işletmeleri devren iktisap edebilir, aracılık yapmamak kaydıyla kurulmuş ve kurulacak şirketlerin, hisse senetlerini ve paylarını satın alabilir veya satabilir, devredebilir ve bunlar üzerinde her türlü tasarrufta bulunabilir.
9.Sirket gayesine faydalı olmak şartıyla ve aracılık yapmamak kaydıyla şirket konusuna bağlı olmaksızın
özel hukuk, kamu hukuku tüzel kişiler tarafından ihraç olunan ve olunacak hisse senetleri, tahviller, intifa senetleri ve kuponları gibi kıymetleri satın alabilir, devralabilir, teminat gösterebilir, kabul edebilir. 10.Konusu ile ilgili hammadde, yan madde, yan mamul ve mamul maddeleri satın alabilir, ithal, ihraç ve sair suretle tedarik edebilir, bunları kısmen veya tamamen işletebilir.
11.Yukarıda sözü edilen konularla ilgili yerli ve yabancı şirket işletme ve müesseseler ile işbirliği yapabilir veya bunlarla ortaklık yapabilir.
12.Yukarıda sözü edilen konularla ilgili olarak yerli ve yabancı şirket işletme ve müesseselerden distribütörlük, bayilik veya mümessillik alabilir, verebilir.
13.Sirket yukarıdaki tüm konularıyla ilgili yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel kurumların açtığı ihalelere katılabilir.
14.Sirket yukarıdaki tüm konularıyla ilgili olarak kanuni mevzuatlar yerine getirilerek ihracat ve ithalat
işlemleri yapabilir.
15.Konusu ile ilgili fason isçilik yapabilir, yaptırabilir.
16.Konusu ile ilgili olmak üzere soğuk hava depoları kurabilir, işletebilir, kiralayabilir, kiraya verebilir.
17.Sirket maksat ve mevzuu ile ilgili olarak her türlü fuar, sergi ve panayırlara iştirak edebilir. Yukarıda gösterilen konulardan başka ilerde şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka islere girişilmek istendiği takdirde genel kurul karar aldıktan sonra şirket bu isleri de yapabilecektir.

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
KSD UNLU MAMULLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İPTAL