1. Fırın işletmek.Her türlü un ile undan mamul ekmek, tost ekmeği, hamburger ekmeği, sandiviç, pasta ve pasta çeşitleri, galeta, simit, poğaça, börek, tatlı tuzlu ve tuzsuz unlu gıda maddeleri yufka, kadayıf ,makarna,peksimet,francalı yöresel ekmek çeşitleri ve benzeri un ve unlu mamüllerin üretimi, ambalajlanması,depolanması,pazarlanması,toptan ve perakende satışı ile ithalatını ve ihracatını yapmak. 2. Un ve undan mamul gıda maddelerinin üretiminde kullanılıcak her çeşit çörek otu, maya, susam, şeker, tuz, yağ, razmol , ekmek-katkı maddesi, nişasta gıda boyaları ile bu ürünlerin toptan ve perakende alım satımını yapmak. 3. Her çeşit tahıl ürünlerinin ( Buğday, arpa, çavdar, mısır, kepek, vs ) toptan perakende alım satımını, ithalatını ve ihracatını yapmak.Un fabrikaları ve değirmenler kurmak. 4. Konuyla ilgili olarak bilumum makine teçhizat alım, satım, ithalatı ve ihracatı yapmak. 5. Şirket konularına giren malların depolanması, nakli, tevzii için gerekli her türlü tesisat, tezhizat vasıta arazi ve bina satın alınabilir, satabilir ve başkalarından kiralayabilir, kiraya verebilir. Şirket mallarının teşhiri için teşhir ve satış yerleri açabilir. 6. Şirket konuları ile ilgili ve bu faaliyetler için faydalı know-how izin ruhsatname, ihtira beratları lisans imtiyaz marka ve iktisap edebilir veya üçüncü şahıslara kısmen yada tamamen kiralayabilir, devir edebilir, başkasına ait olanların devrini alabilir. 7. Şirket konusunu gerektirdiği bilcümle ticari muameleleri yapabilir. Şirket yukarıda sayılanlar dışında konusu ile ilgili başka işlerde yapmak istediği takdirde, ortaklar kurulunun alacağı kararlar dairesinde yapılabilir. Ancak sözleşme tadili gerektiren bu gibi kararlar gerekli hukuki formalitelerin tamamlanmasından sonra uygulanabilir.