• Geri dön

  • 225 Görüntülenme

  • 66 Haber

  • 370 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin ilk katılım bankası Albaraka Türk, sikayetvar.com’un düzenlediği A.C.E Awards Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülleri’nde 6. kez üst üste ödül kazanan ve şikayet yönetimini en etkin yöneten tek katılım bankası seçilerek “Diamond” ödüle layık görüldü.

Müşterilerinin beklenti ve taleplerini kusursuz bir şekilde karşılamak üzere bu alandaki hizmet ve uygulamalarıyla hayatı kolaylaştıran Albaraka Türk, A.C.E Awards’ta “Mükemmel Müşteri Memnuniyeti” Katılım Bankacılığı Kategorisi’nde Diamond ödüle layık görüldü.

Türkiye’nin ilk ve tek müşteri memnuniyetini ölçen platformu sikayetvar.com’un bu yıl 6. kez düzenlediği A.C.E Awards’ta “Diamond” ödülünü kazanan Albaraka Türk, aynı zamanda şikayet yönetimini en etkin yöneten tek katılım bankası seçildi.

“Müşteri ihtiyaç ve beklentilere aynı hız ve kalitede cevap vermeye devam edeceğiz”

Albaraka Türk Genel Müdürü Melikşah Utku, konuyla ilgili olarak “sikayetvar.com’un düzenlediği A.C.E Awards Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülleri’nde 6. kez üst üste ödül kazanmanın ve şikayet yönetimini en etkin yöneten katılım bankası seçilmekten ötürü büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Albaraka olarak müşterilerimizin ihtiyaç ve taleplerini sağlıklı bir şekilde yönetmek en önemsediğimiz konuların başında yer alıyor. Bundan sonra da müşteri portföyümüz ve sunduğumuz hizmet yelpazemiz çeşitlendikçe, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerine aynı hız ve kalitede cevap vermeye ve onların hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL