• Geri dön

  • 374 Görüntülenme

  • 66 Haber

  • 370 İşletme görüntülenme


Albaraka'ya Türkiye’nin en iyi katılım bankası ödülü
The Financial Times Grubu’na ait yayın organı The Banker’dan Albaraka Türk’e üçüncü kez ödül verildi. ‘Türkiye’nin En İyi Katılım Bankası’ ödülünü alan Albaraka Türk, Albaraka Bankacılık Grubu’nun faaliyet gösterdiği ülkelerde ödüle layık görülen tek banka oldu.

Albaraka Türk, The Banker tarafından düzenlenen “Islamic Bank of The Year 2015” (Yılın İslami Bankası 2015) yarışmasında ‘Türkiye’nin En İyi Katılım Bankası’ seçildi. The Financial Times Grubu’na ait dünyanın önde gelen finans yayınlarından The Banker’ın 2013 yılından beri düzenlediği yarışmada, Albaraka Türk üç kez bu ödülün sahibi oldu.

Albaraka Türk Genel Müdürü Dr. Fahrettin Yahşi ödülle ilgili yaptığı açıklamada, “2014 yılında bizim için en zor görev, ülkedeki ekonomik durumla yüzleşmek ve bu durumla uygun bir ilişki yürütmekti. Bu süreçte ekonomik büyümedeki ve ihracattaki yavaşlama ve dövizdeki dalgalanmalara karlılığımızı ve sürdürülebilir büyüme politikamızı devam ettirmeyi başardık” değerlendirmesinde bulundu.

Bu ödülle, Albaraka Bankacılık Grubu’nun faaliyet gösterdiği ülkelerde ödüle layık görülen tek banka Albaraka Türk oldu. Türkiye’nin ilk katılım bankası Albaraka Türk için The Banker’dan yapılan açıklamada, “Albaraka Türk, sadece rakamsal verilere dayanarak değerlendirildiğinde 2014’te başarılı bir yıl geçirdi. İslami uyumlu varlıklarını yüzde 22,68 oranında arttırırken, KOBİ müşterileri yüzde 30 oranında artarak 48 bine ulaştı.” denildi

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL