• Geri dön

  • 1.145 Görüntülenme

  • 135 Haber

  • 563 İşletme görüntülenme


Vakıf Katılım, devreye aldığı uygun araç finansman oranlarıyla herkesin ayağını yerden kesecek, otomotiv sektörünün canlanmasına katkı sunacak. Araç finansmanında 48 aya varan cazip vade seçenekleri sunan ve aylık kâr oranını yüzde 1.55’e çeken Vakıf Katılım ayrıca, doğa dostu vizyonu doğrultusunda çevresel sürdürülebilirliğe katkı sunmak amacıyla elektrikli& hibrit taşıt finansmanı kâr oranını da yüzde 1.50 olarak belirledi.

Katılım finans dünyasına yeni bir soluk getiren Vakıf Katılım, araç sahibi olmak isteyen müşterilerinin talep ve ihtiyaçlarını karşılayarak otomotiv sektörünün canlanmasına katkı sağlamak adına uygun finansman oranlarını devreye aldı. Bundan böyle araç finansmanında 48 aya varan cazip vade seçenekleri sunan ve aylık kar oranını yüzde 1.55’e çeken Vakıf Katılım, doğa dostu vizyonu doğrultusunda çevresel sürdürülebilirliğe katkı sunmak ve müşterilerini de bu amaca ortak etmek amacıyla elektrikli& hibrit taşıt finansmanı kâr oranını da yüzde 1.50 olarak belirledi.

İkram Göktaş: “Yaşamın sürdürülebilirliğine katkı sunmak isteyen müşterilerimizin en büyük destekçisiyiz”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, “Son yıllarda özellikle pandeminin de etkisiyle, toplu ulaşım araçlarını kullanmak istemeyen ve bununla birlikte araç sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızın sayısında hızlı bir yükseliş var. Kurumumuza gelen taleplerden de bunu rahatlıkla gözlemleyebiliyoruz. Bizler de bu sebeple dileyen herkes araç sahibi olsun, otomotiv sektörü yeniden atağa kalksın diye uygun araç finansman oranlarını devreye almış olmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

Kurulduğu günden bu yana tüm finansal faaliyetlerini müşterilerinin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirdiklerini, her alanda uygun finansman koşulları oluştururken çevreyi ve doğayı koruma odaklı girişimlere özellikle önem verdiklerini dile getiren Göktaş sözlerini, “Vakıf Katılım olarak araç finansmanı aylık kâr oranımızı yüzde 1.55 olarak belirledik. Ayrıca doğanın korunmasının en öncelikli görevlerimizden biri olduğu düşüncesinden hareketle, doğanın sürdürülebilirliğine katkı sunmayı amaçlayan ve bu sebeple elektrikli& hibrit araç sahibi olmak isteyen müşterilerimizi desteklemek & teşvik etmek için de kâr oranını yüzde 1.50’ye çektik. Önümüzdeki dönemde de müşterilerimizin ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilmelerine yardımcı olmak adına uygun finansman seçenekleri sunmaya devam edeceğiz” şeklinde sürdürdü.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL