• Geri dön

  • 912 Görüntülenme

  • 135 Haber

  • 564 İşletme görüntülenme


Gençlere yazılım alanında geleceğin bankacılığını tasarlama şansı veren ‘VakıfBank Fullstack Bootcamp 2023’ heyecanı sürüyor. İlk günden itibaren yoğun ilgi gören ve 3 bine yakın başvuru alan etkinliğin son başvuru tarihi 10 Ağustos. VakıfBank’ın teknoloji alanında kariyer yapmak isteyen gençler için düzenlediği ‘VakıfBank Fullstack Bootcamp 2023’e başvurular hızla sürüyor. Geleceğin bankacılık sektöründe söz sahibi olmak isteyen adayların Türkiye’nin dört bir yanından yoğun ilgi gösterdiği bootcamp’te, teknik test ve video mülakatları geçenleri yoğun bir eğitim maratonu bekliyor.

9 Eylül-28 Ekim tarihleri arasında ücretsiz ve online olarak düzenlenecek VakıfBank Fullstack Bootcamp 2023’te genç yazılımcılar .NET, Sql ve Angular teknolojilerinde bilgi ve becerilerini geliştirecek. Sekiz haftalık eğitimin ardından hazırladıkları bitirme projelerini sunma şansı yakalayan adaylar, kariyerlerine VakıfBank’ın yazılım ekibinde devam etme olanağı da bulacak.

Kimler başvurabilir?

Üniversitelerin Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar-Yazılım Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Haberleşme-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Matematik, İstatistik bölümlerinden mezun olan gençler, 10 Ağustos’a kadar başvuruda bulunabilecek. Yaşı daha büyük adaylar ise ilgili alanlara yönelik önceki çalışmalarını aynı tarihe kadar ileterek bootcamp’e katılabilecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL