• Geri dön

  • 113 Görüntülenme

  • 6 Haber

  • 634 İşletme görüntülenme


Görkemli çiçeklerin ve mevsimlerin habercisi manolya kokusunun eşsiz ferahlığını, Eyüp Sabri Tuncer Manolya Çiçeği Doğal Zeytinyağlı Sıvı Sabunu ve Eyüp Sabri Tuncer Manolya Çiçeği Kolonyası ile keşfedin.

Doğanın sevgi sembolü haline gelen manolya çiçeği narindir ve inceliği temsil eder. Yaşamımıza yeniliği sunarken, kokusuyla hayatımıza dokunur.

Doğadaki eşsiz kokulardan ilham alarak hazırlanan Eyüp Sabri Tuncer’in kolonya ve sıvı sabun ürünleri, yeni serisinde Manolya Çiçeğinin zarafet dolu kokusunu sizlere taşıyor.

Kusursuz bir güzellik için başta el ve yüz olmak üzere vücudun günlük bakımında kullanılan Manolya Çiçeği Doğal Zeytinyağlı Sıvı Sabun, yapısı itibari ile kolayca köpürür. %100 doğal zeytinyağı içeriğiyle cildinizin doğal dengesini koruyarak benzersiz bir arınma sağlarken, teninizi nemlendirir ve yumuşatır.

Yıllar önce üretilen ve çok beğenilen Eyüp Sabri Tuncer Manolya Çiçeği Kolonyası yeniden yorumlanarak, pozitif yaşam enerjisi veren bergamotun üst notaları, görkemli çiçeklerin eşsiz kokusu ve sandal ağacının serin odunsu kokusu harmanlanarak sevenleri ile yeniden buluşuyor.

Yüksek enerjili Manolya çiçeği, saflığı ve temizliği temsil eden yapısıyla canlandırıcı etkiye sahiptir. Kusursuz bir güzellik için başta el ve yüz olmak üzere vücudun günlük bakımında kullanılan Manolya Çiçeği Doğal Zeytinyağlı Sıvı Sabunu ile cildinizin canlandığını hissedeceksiniz. %100 doğal zeytinyağlı içeriğiyle cildinizin doğal dengesini koruyarak benzersiz bir arınma sağlarken, teninizi nemlendirir ve yumuşatır.

Mükemmel kokusuyla her mevsim rengini koruyan manolyanın eşsiz kokusuyla siz de tazelenin!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL