• Geri dön

  • 1.174 Görüntülenme

  • 67 Haber

  • 16.392 İşletme görüntülenme


Lider ev teknolojileri markası Beko, çay yapraklarını inovatif demleme teknolojisi ile bir araya getirerek çay keyfini en üst seviyeye taşıyor. Beko Dem Otomatik Çay Makinesi’nin özel demleme teknolojisi, çay yapraklarını tam zamanında demden ayırarak çayın her dem taze kalmasını sağlıyor.

Beko, çay tutkunları için sektöre öncülük edecek yepyeni bir teknoloji geliştirdi. Çay kültürünü ve çayla ilgili alışkanlıkları derinlemesine inceleyen Beko, geliştirdiği özel demleme teknolojisi ile beklentilerin ötesinde bir çay deneyimi yaşatmayı hedefliyor.

Beko Dem Otomatik Çay Makinesi, özel demleme teknolojisi sayesinde çayı otomatik olarak demliyor; çay yapraklarını tam zamanında demden ayırarak çayın taze kalmasını sağlıyor. Beko Dem Otomatik Çay Makinesi geleneksel çay dışında bitki çayı demleme özelliği ile farklı damak tatlarına hitap ederken, günün farklı anlarında sohbetleri keyiflendirecek.

Beko Dem, akıllı çay makinesi özelliğiyle de kullanım kolaylığı sunuyor. Zaman ayarı özelliği ile siz uyanmadan çayınızı hazır ediyor, Bluetooth teknolojisi uzaktan çayınızı demlemenizi sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL