• Geri dön

  • 248 Görüntülenme

  • 21 Haber

  • 82 İşletme görüntülenme


Güvenilir ve global bir tedarikçi vizyonuyla hareket eden Yorglass, uluslararası iş ortakları tarafından ödüllendiriliyor. Daha önce yılın global tedarikçisi seçilen Yorglass, dünyanın önde gelen vergi ve yönetim danışmanlığı firması Deloitte tarafından yapılan değerlendirmede 2021’in ‘En İyi Yönetilen Şirketler’ kategorisinde ödülün sahibi oldu.

Endüstriyel cam devi Yorglass, güvenilir ve global tedarikçi vizyonuyla 60’a yakın ülkeye ürünlerini ulaştırıyor. Türkiye’de beş lokasyonda yer alan altı fabrikasıyla üretimini sürdüren Yorglass’ın Türkiye’deki pazar payı yüzde 50’ye, Avrupa’daki pazar payı ise yüzde 25 seviyesine ulaştı. Yorglass’ın bu başarısı hem büyümeyi hem de ödülleri beraberinde getiriyor. Daha önce yılın global tedarikçisi seçilen Yorglass, şimdi de dünyanın önde gelen vergi ve yönetim danışmanlığı firması Deloitte tarafından açıklanan Türkiye’nin en iyi yönetilen şirketleri arasında yer aldı.

Ülke ekonomisine katkı

Yorglass CEO’su Semavi Yorgancılar, kazandıkları ödülle ilgili bilgiler verdi. Yorgancılar, “Deloitte, Türkiye’de üçüncü kez gerçekleştirdiği ödüller kapsamında iyi yönetim konusunda şirketlerin farkındalığının artırılması, ülke ekonomisinin değerleri haline gelmiş Türk şirketlerinin hikâyelerinin ortaya çıkarılması ve bu öykülerin ulusal ve uluslararası platformlarda iş dünyasına tanıtılmasını hedefledi. Yorglass olarak strateji, yetkinlik ve inovasyon, kültür ve adanmışlık, yönetişim ve finansallar olmak üzere dört temel başlıkta değerlendirildik ve ‘En İyi Yönetilen Şirketler’ kategorisinde ödülün sahibi olduk. Deloitte’a teşekkür ediyoruz. 1974 yılında kurulan köklü bir şirket olarak etkin yatırımlar ve global başarılarımıza devam edeceğiz” dedi.

Dinamik bir kadroya sahibiz

Yorglass Kurumsal İletişim ve Marka Yöneticisi Merve Yorgancılar Işıtmak, global alanda büyük işler ortaya koyduklarını belirterek, sözlerine şöyle devam etti: “Öncü atılımlarda bulunduğumuz ve cam işleme sektöründe hızlı ve etkili iş sonuçları elde etmemiz bize heyecan veriyor. Yarım asra yaklaşan birikime sahip Yorglass’ın şirket kültürü gereğince sektöre yıllarını veren daha tecrübeli çalışanlarımızdan yeni kuşaklara bilgi ve deneyim aktarılıyor. Kuşakların bir arada çalışması, Yorglass’ın yarının dünyasını daha iyi anlamasını sağlarken, kurum kültürünü zenginleştirip organizasyonun performansını da pozitif yönde etkiliyor. En önemlisi de çeşitliliği, yaratıcılığı ve inovasyonu artırıyor. Birlikte zamanımızı iyi değerlendiriyor, stratejik kararları alarak değişen dünyaya yön vermenin ötesinde geleceği şekillendiriyoruz. Bugün birbirinden farklı düşünen ancak aynı amaca ilerleyen karma bir jenerasyonun üstesinden gelemeyeceği bir iş yoktur. Dolayısıyla limitlere inanmıyoruz çünkü her zaman daha iyisini başaracağımızı biliyoruz. Bizim için ödül almak şaşırtıcı bir sonuç değil, etkileyici bir motivasyon oluyor.”

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL