• Geri dön

  • 659 Görüntülenme

  • 29 Haber

  • 121 İşletme görüntülenme


BESA GRUP’TAN ANKARA’DAKİ BOKS SEVERLER İÇİN SÜRPRİZ PROJELER GELİYOR!

Dünya Kıtalar Arası Dünya Şampiyonu Avni Yıldırım ve Dünya Boks Konseyi (Wbc) Başkanı Mauricio Sulaimán, BESA Grup’u ziyaret etti. 

İnşaat sektöründe gerçekleştirdiği öncü projeleri ile yaklaşık yarım asırdır Başkent Ankara’ya ve Türkiye’ye damgasını vuran BESA Grup, Dünya Kıtalar Arası Dünya Şampiyonu adayı Avni Yıldırım ve Dünya Boks Konseyi (WBC) Başkanı Mauricio Sulaimán’ı Ankara’da BESA Kule’de ağırladı.

BESA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci ve Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci’yi ziyaret eden Dünya Boks Konseyi (WBC) Başkanı Mauricio Sulaimán ve Dünya Kıtalar Arası Dünya Şampiyonu adayı Avni Yıldırım’ın yanı sıra menajeri Ahmet Öner ve Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç de bu ziyarette bulundu.

BESA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, bu ziyaret hakkında, “Avni Yıldırım’ı Dünya Şampiyonu olarak görmek istiyor ve şampiyon olacağına inanıyorum” dedi.

Şampiyonluk maçında yapılan haksızlığa değinen Bezci, bu sefer Avni Yıldırım’ın kesin şampiyon olacağına inandığını, şampiyonluk maçına da giderek kendisine destek vereceğini açıkladı.

Salih Bezci, Ankara’daki boks severler için yeni sürpriz projeleri olduğunu da belirtti.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL