• Geri dön

  • 759 Görüntülenme

  • 6 Haber

  • 1.679 İşletme görüntülenme


'Doluluk' oranı yüzde 50 arttı
Emaar AVM’de ‘dolu’ bereketi


Meteorolojinin İstanbul için yaptığı sağanak ve dolu yağış tahmini Emaar AVM’deki ziyaretçi sayısını 2 saatte yüzde 50 artırdı. AVM’nin binlerce araçlık kapalı otoparkı hınca hınç dolarken, yaşanan yoğunluğun cirolara da büyük katkı yapması bekleniyor.

İstanbul’da yağması beklenen sağanak yağış ve şiddetli dolu, İstanbul Anadolu Yakası’ndaki Emaar AVM’de ziyaretçi akınına yol açtı.

AVM’nin binlerce araçlık otoparkı çok kısa sürede dolarken, ziyaretçi sayısında da son birkaç saatte yüzde 50’nin üzerinde doluluk yaşandı.

Emaar AVM Hakkında
Alışveriş, gastronomi ve eğlenceye dair her şey Emaar Square Mall'da.

Genel Bilgiler
Dünya çapında seçkin bir yaşam alanı olacak olan ikinci projemiz Emaar Square, İstanbul’un merkezi bir bölgesi olan Çamlıca’da, 66 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Konut, alışveriş merkezi, otel, ofis ve rezidansların bir arada bulunacağı şekilde çok amaçlı olarak tasarlanan projenin çıkış noktasını dünyada örnekleri görülen, bulunduğu şehir ile özdeşleşen, şehrin tüm dünyada tanınmasını sağlayan yapılar oluşturuyor.

Farklı yaşam tarzlarına yönelik konut seçenekleri; çok fonksiyonlu ofisleri; geleneksel misafirperverliğin modern mimariyle buluştuğu The Address Hotel ve eğlenceyi alışverişle buluşturan açık ve kapalı sosyal alanlarıyla Emaar Square'i, bir çekim merkezi olmak üzere tasarlıyoruz.

Ödüller
International Property Awards Europe 2012-2013
- Avrupa’nın En İyi Karma Proje Mimarisi
- Türkiye’nin En İyi Karma Proje Mimarisi

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL