• Geri dön

  • 817 Görüntülenme

  • 67 Haber

  • 907 İşletme görüntülenme


Türk ilaç sektörünün 20 yıldır kesintisiz lideri olan Abdi İbrahim, İnsan ve Kültür Grup Başkanlığı görevine, deneyimli insan kaynakları profesyoneli Deniz Daver’i getirdi.

TÜRK ilaç sektöründe 110 yıldır hayatı iyileştirme hedefiyle faaliyet gösteren ve 20 yıldır sektör lideri konumunda bulunan Abdi İbrahim, İnsan ve Kültür Grup Başkanlığı görevine, uzun yıllardır insan kaynakları alanında başarılı çalışmalara imza atan Deniz Daver’i getirdi.

İş yaşamına Nicholson International’da başlayan Daver, sonrasında sırasıyla Ernst & Young’da İnsan Kaynakları Danışmanı ve GlaxoSmithKline’da İnsan Kaynakları Yöneticisi olarak görev aldı. Daver, 2010 yılından itibaren kariyerine Mavi Jeans’te devam etmiş; Türkiye ve Uluslararası İnsan Kaynakları Operasyonlarından Sorumlu Kıdemli İnsan Kaynakları ve Organizasyonel Gelişim Direktörü olarak görev yapmıştır.

İnsan ve Kültür Grup Başkanı olarak Abdi İbrahim bünyesine katılan Deniz Daver, bilgi ve tecrübeleriyle Türk ilaç sektörünün lider kuruluşunun gelecek yolculuğuna katkı sunacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL