• Geri dön

  • 579 Görüntülenme

  • 70 Haber

  • 907 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin ilk ve tek lipozomal kombinasyon ürünü:
Lipozone Vitamin C, Vitamin D3 ve Çinko

Gıda takviyelerinde yeni bir dönem başlatan Lipozone, yeni ürünü Lipozomal Vitamin C, Vitamin D3 ve Çinko’yu sağlığına değer verenlerle buluşturdu. Türkiye’nin ilk ve tek lipozomal kombinasyon ürünü olan Lipozomal Vitamin C, Vitamin D3 ve Çinko, yüksek emilim özelliği ile kısa sürede fayda sağlıyor.

İnoliva’nın Lipozomal teknoloji kullanılarak üretilen Lipozone ailesine yeni bir ürün katıldı: Lipozomal Vitamin C, Vitamin D3 ve Çinko. C vitamini suda, D3 vitamini ise yağda çözünüyor. Çinkonun ise çeşitli gıdalar ile etkileşimi bulunuyor. Türkiye’nin ilk ve tek lipozomal kombinasyon ürünü olan Lipozomal Vitamin C, Vitamin D3 ve Çinko, bu üç etken maddenin lipozomal yolla yüksek emilimini mümkün kılıyor. Vitamin C, Vitamin D3 ve Çinko, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunuyor.

Editöre not: Lipozone™’un patentli lipozomal teknolojisi sayesinde bu etken maddelerin sindirim enzimleri ve mide asidinden etkilenmeden direkt ve tam dozunda hedefe ulaştırılmasına yardımcı oluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL