• Geri dön

  • 551 Görüntülenme

  • 27 Haber

  • 23 İşletme görüntülenme


Logo Yazılım yeni wellbeing programı “Logo Well” ile çalışanların esenliğine katkı sağlamayı, çalışan deneyimine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Fiziksel, sosyal, duygusal ve finansal açıdan olmak üzere dört farklı boyutta planlanan Logo Well programı Logo çalışanlarının kendilerini daha iyi hissedebileceği ortamları yaratmayı ve böylece hibrit çalışan ekipleri çeşitli yönlerden desteklemeyi hedefliyor.

Logo Well programı benzer uygulamalardan farklı olarak kişiselleştirilmiş bir çalışan deneyimi programı niteliğinde. Logo Grup, İnsan ve Organizasyonel Dönüşüm Direktörü Nebahat Kesgin, hibrit çalışan ekiplerin her açıdan desteklenmesini çok önemsediklerini ve Logo çalışanlarını destekleyen bu uygulamaları Logo Well çatısı altında topladıklarını belirterek şunları söyledi. “Program, aylık olarak tasarlanacak ve çalışanlarımızın fiziksel, duygusal, sosyal ve finansal esenlik boyutlarında ihtiyaçlarına yönelik uygulamaları kapsayacak. Bu çerçevede her ayın başında onların esenliğini analiz ederek desteğe ihtiyaç duydukları alanları belirleyeceğiz ve ayın konseptini toplanan verileri dikkate alarak geliştirileceğiz. “

Logo Well içeriği, anket sonuçlarına göre belirlenecek ve öz motivasyon, dayanıklılık ve esneklik, harekete geçmek, finansal farkındalık, sadeleşme gibi konseptler webinar veya atölyeler ile desteklenecek.

Logo Well, Çalışan Destek Programları ile yüz yüze veya online psikolojik danışmanlık hizmeti, mali ve hukuki bilgi, yeni doğan bakım bilgisi, sağlıklı beslenme danışmanlığı, bitki bakımı ve veterinerlik hizmeti gibi günlük hayata dair farklı konularda Logo çalışanlarını destekleyen birçok uygulamayı aynı çatı altında topluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL