• Geri dön

  • 473 Görüntülenme

  • 27 Haber

  • 23 İşletme görüntülenme


Mikro işletmelerden kurumsal büyük işletmelere kadar farklı ölçeklerdeki şirketler için uygulama yazılımı çözümlerini pazara sunan Logo Yazılım, çalışanların organizasyon içerisindeki deneyimine ve güven kültürüne ışık tutma imkanı sağlayan “Great Place to Work” sertifikasını aldı.

Logo Grup İnsan ve Organizasyonel Dönüşüm Direktörü Nebahat Kesgin, 30 yıla yakın süredir dünya çapındaki En İyi İşverenleri belirleyen Great Place to Work Enstitüsü’nden sertifika almaktan çok mutlu olduklarını belirterek şunları söyledi: “Türkiye’nin en büyük yerli iş yazılım şirketi Logo Yazılım olarak, sektörlerin dijital dönüşümüne öncülük etmek için insan kaynağını ve yeni nesil iş gücünü dönüştürmeye odaklanıyoruz. Bu doğrultuda şirketimizde fırsat eşitliğini ve çeşitliliği ön planda tutarak tüm çalışanların mutlu ve işine bağlı şekilde çalışacakları bir iş ortamı sunmak için çalışıyoruz. Bu kapsamda, şirketimizde İnsan ve Organizasyonel Dönüşüm stratejimizi “çevikliğin, yaratıcılığın, yenilikçiliğin, verimliliğin ve sürekli ilerleme kültürünün benimsendiği, çalışan deneyimine odaklanan ve örnek liderlerin, ekipleri koçluk yaklaşımıyla geliştirdiği bir işveren markası olmak” üzerine konumluyoruz” dedi.

Logo Yazılım, ekibindeki mevcut yetenekleri tutmak ve yeni yeteneklerin Logo’ya katılmasını sağlamak amacıyla çalışma deneyimini dijitalleşmeden faydalanarak iyileştiriyor. Ayrıca stratejik hedeflere ulaşmak için tüm çalışanlarının kariyer yolculukları boyunca uygun yetkinlikler kazanmalarını sağlıyor ve gelişimlerini destekliyor.

Çalışanlarını birçok açıdan destekleyen programlar yürüten Logo Yazılım, 2022 Nisan ayında lansmanını yaptığı Logo Well projesinde pandemi dönemi öncesinde başlayan wellbeing çalışmalarını yeniden yapılandırdı. Fiziksel, sosyal, duygusal ve finansal açıdan olmak üzere dört farklı boyutta planlanan Logo Well programında Logo çalışanlarının kendilerini daha iyi hissedebileceği ortamları yaratmayı ve böylece hibrit çalışan ekipleri çeşitli yönlerden desteklemeyi hedefliyor. Logo Well içeriği, çalışanlarla yapılan anket sonuçlarına göre belirleniyor ve öz motivasyon, dayanıklılık ve esneklik, harekete geçmek, finansal farkındalık, sadeleşme gibi konseptlerde düzenlenen webinar veya atölyeler ile destekleniyor. Logo Yazılım ayrıca, Milyon Kadına Mentor Programı’nın da kurucu üyesi.

Logo Yazılım’ın ayrıca teknoloji sektöründe genç yetenekleri bünyesine çekebilmek ve onlara gelişim imkanı sağlayacak istihdam olanakları sunmak için yürüttüğü staj programı LOG-in de genişletilerek daha çok sayıda genç yeteneğe ulaşabilir hale geldi.

LOG-in Winter, LOG-in Summer, LOG-in Junior ve LOG-in Bootcamp çalışmaları devreye alındı. LOG-in programı kapsamında genç yetenekler staj programı sonrasında yüksek oranda Logo’da çalışma imkanı buluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL