• Geri dön

  • 319 Görüntülenme

  • 13 Haber

  • 527 İşletme görüntülenme


Büyüyen Pazar Afrika
“Türkiye’ye rakip bir ticaret üssü daha yok”
Uzun zamandır Ruanda ile iş ilişkileri yürüten Summa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Bora, “Rusya’dan Çin’e, oradan Amerika’ya bütün nakliye ağlarında sorunlar var. Bu süreçte Türkiye üretimin aksamaması, lojistikte sorun yaşamaması sayesinde çok ön plana çıktı.


Bana göre bu bölgede Türkiye’ye rakip bir ticaret üssü daha yok. Afrika’nın ihtiyaçlarını da çok iyi biliyoruz. Bu anlamda, bu fuar organizasyonlarının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ülke seçimi olarak da çok güzel bir ülke Ruanda. Temennim, CNR Holding başka ülkelere de benzer girişimleri yapar ve bunlar kalıcı olur” dedi.

CNR Holding, tüm Afrika kıtası için ayakkabı, deri ve hazır giyim sektörlerine 18-20 Ağustos, gıda ve Horeca sektörlerine 02-04 Kasım, yapı ve inşaat sektörlerine 03-05 Kasım, mobilya, yatak ve ev tekstili sektörlerine 07-09 Kasım, tarım ürünleri ve makineleri sektörleri için ise 10-12 Kasım tarihlerinde fuarlar organize edecek. Fuarlar, Türkiye’nin lokomotif sektörlerine, Afrika ile yeni ve uzun soluklu ticaret anlaşmaları fırsatı sunacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL