• Geri dön

  • 712 Görüntülenme

  • 169 Haber

  • 744 İşletme görüntülenme


Sağlık araştırması yapan kullanıcılarla, doktor ve uzmanları bir araya getiren platformlar arasında en büyüğü olan DocPlanner çatısı altında faaliyet gösteren DoktorTakvimi, insan kaynakları alanında dünyanın en prestijli organizasyonlarından biri olan Great Place to Work Enstitüsü tarafından belirlenen “Best Multinationals™ 2022” listesine adını yazdırdı.

Türkiye’nin alanında en büyük online sağlık platformu olan DoktorTakvimi, dünyanın birçok ülkesinde iş yeri kültürü ve çalışan memnuniyeti konusunda hizmet veren Great Place to Work Enstitüsü tarafından verilen “Yılın En İyi İşverenleri”nin ardından “Best Multinationals™ 2022” listesine de arasına girmeyi başardı. Türkiye’de faal global şirketlerin en iyilerinin belirlendiği Best Multinationals™ 2022 Türkiye listesinde dört farklı çalışan sayısı kategorisinde toplam 36 şirket yer aldı. DoktorTakvimi, Listede 100-249 Çalışan Sayısı Kategorisi’nde 4. sırada yer aldı.

DoktorTakvimi Türkiye Ülke Müdürü Hakan Türkoğlu, “10 yıl önce sağlık hizmeti deneyimini daha insancıl hale getirmek amaçlı çıktığımız bu yolculuğa dünyanın dört bir yanında yerleşik 2500’den fazla çalışanımızla, 13 ülkede pazar lideri olarak devam ediyoruz. Great Place to Work®’ün Best Multinationals™ 2022 listesinde yer almaktan büyük gurur duyuyoruz dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL