• Geri dön

  • 386 Görüntülenme

  • 4 Haber

  • 101 İşletme görüntülenme


Apsiyon Mobil “Çekiliş Kampanyası” başladı!

Yedinci yaşını kutlayan Apsiyon, site sakinlerinin yaşamını kolaylaştıran mobil uygulaması için yeni bir kampanya düzenliyor. 1 Temmuz ile 30 Eylül 2019 tarihleri arasında Apsiyon Mobil uygulamasına giriş yapan site sakinleri, iPhone XR, Apple Watch ve Samsung TV'den birini kazanma şansı yakalıyor.

Site ve toplu yaşam alanlarında hem yöneticilerin hem de sakinlerin hayatını kolaylaştıran Apsiyon, 7. yaşını özel kampanya ve hediyelerle kutluyor. 1 Temmuz 2019 itibarıyla başlayan Apsiyon Mobil Çekiliş Kampanyası kapsamında 30 Eylül 2019 tarihine kadar Apsiyon'un mobil uygulamasına giren Apsiyonlu site sakinleri, iPhone XR, Apple Watch ve Samsung 4K TV'den birini kazanmak için fırsat yakalıyor. 30 Eylül'e kadar her hafta yapılan yeni girişler, yeni bir çekiliş hakkı kazandırıyor.

Site hayatı Apsiyon Mobil ile kolaylaşıyor
"Site Yöneticisinin Dijital Asistanı" sloganıyla yedi yıldır Türkiye'nin dört bir yanında toplu yaşam alanlarında hem yöneticilerin hem site sakinlerinin hayatını kolaylaştıran Apsiyon'un mobil uygulaması Android ve iOS işletim sistemine sahip cihazlarla uyumlu çalışıyor. Yönetimde Apsiyon'a geçerek verimlilik elde eden sitelerin sakinleri tarafından ücretsiz indirilen ve kullanılan Apsiyon Mobil, aidat takibinden kira ödemeye, toplu kullanım alanlarının rezervasyonundan kargo takibine kadar pek çok noktada site sakinlerine hız ve kolaylık sağlıyor. Apsiyon Mobil kullanıcıları, yaşadıkları siteye ilişkin duyuruları bu uygulama üzerinden takip ederken, düzenlenen anketlere katılarak alınan kararlarda söz hakkı elde ediyor. Şikayet ve öneriler, uygulama üzerinden site yöneticilerine iletilip takibe alınabiliyor. Sitede yaşanan her gelişme, Apsiyon'un “Apsiyon Life Platformu”na özel kampanyaları ile birlikte anında telefonun bildirimler ekranına düşüyor. Uygulama ile kargo takibi yapmak, anketlere katılmak ve yönetim kadrosunun iletişim bilgilerine ulaşmak yalnızca birkaç saniye sürüyor.

Apsiyon tamamen Türkiye’de geliştirildi
Toplu yaşam alanlarında hizmet kalitesini artırma hedefiyle 2012 yılında kurulan Apsiyon, yerli Ar-Ge faaliyetleriyle geliştirdiği 13 ayrı modül üzerinden sitelerin tüm ihtiyaçlarına uçtan uca yanıt veriyor. Türkiye'nin farklı illerindeki 7400 sitede, 630 binden fazla konutta tercih edilen Apsiyon, toplamda 1,5 milyonu aşkın kullanıcıya hizmet sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL