• Geri dön

  • 442 Görüntülenme

  • 36 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Vakko L’Atelier çatısı altında bulunan Vanilla Rococo, aşkın romantik hikayesini özel tasarım düğün pastalarına yansıtıyor.

Vanilla Rococo, hayatınızın en anlamlı ‘evet’ini söyleyeceğiniz o güne, tasarımlarıyla göz alıcı, tadıyla ise damaklarda benzersiz bir şölen sunan özel pastalarıyla eşlik ediyor. Çiftlerin hayallerini eşsiz bir şekilde tasarıma döken Vanilla Rococo, ilhamını aşktan alarak; modern, minimalist ve gösterişli pastalar ortaya çıkarıyor. Düğünün renk şeması ve konsepti de pasta tasarımlarında etkili bir rol oynuyor.

Masallara ilham veren detaylar
Vanilla Rococo, tıpkı bir masaldan çıkmış pasta çeşitleri ile hayallerinize hiçbir sınır koymazken, pastanın her bir katmanını tutkuyla hazırlıyor. Vanilla Rococo; mekan, mevsim ve davetli sayısına uygun detaylarla hazırladığı pastalarıyla ömür boyu hafızalarda kalacak kusursuz bir hatıra bırakıyor. Göz kamaştırıcı ve adeta bir hayal dünyasını yansıtan pasta süslemelerinde ise taze çiçekler, meyveler ve gökkuşağının her tonunda eşsiz lezzeti ile hazırlanan pastacı kreması damaklarda şölen yaratıyor. Tasarımlar, meyveli, krokanlı, parça çikolatalı, fıstıklı, bademli, oreo’lu içerik alternatifleriyle çiftlerin tercihlerine göre özel olarak hazırlanabiliyor.

Vanilla Rococo Bridal pastaları ve kişiye özel pasta tasarımları Vakko L’Atelier mağazalarında ve vanillarococo.com‘da satışa sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL