• Geri dön

  • 433 Görüntülenme

  • 45 Haber

  • 362 İşletme görüntülenme


IPEKYOL, hediye setlerinin yer aldığı Monogram ve Cosmetics Koleksiyonu’ndaki 100’ü aşkın ürün çeşidiyle, bu Anneler Günü’ne de farklı beğenilere sahip annelere uygun hediye alternatifleriyle hazır.

Doğanın en güzel bahçelerini annenizin yaşam alanına taşıyacak imza kokuları ile IPEKYOL Cosmetics Koleksiyonu, özel günler için hazırlanan hediye setleriyle IPEKYOL’un hediye verme sanatına gösterdiği önemi vurguluyor.

Hayatın tüm güzelliklerini hak eden değerli anneler için, çok çeşitli hediye seçenekleri sunan IPEKYOL Cosmetics Koleksiyonu’nda, el ve vücut losyonu, sıvı sabun, katı sabun, el ve tırnak bakım kremi ile kolonya; yaşam alanlarının atmosferini değiştirerek kendine ait zamanlar yaratmak isteyenler için kokulu mum ve çubuklu oda kokuları yer alıyor.

Yıllara meydan okuyarak zamansızlığı hedefleyen IPEKYOL Monogram Koleksiyonu; jakar dokuma, deri ve denim dokularıyla dikkat çeken çantalardan cüzdanlara, ayakkabılardan şapkalara, kemerlerden yüzde yüz ipek eşarplara ve makyaj çantalarına kadar geniş bir seçki sunuyor. İlkbahar – Yaz sezonunda Monogram ailesine yeni katılan ürünler ise Anneler Günü hediyesi arayışındaki modaseverler için kalıcılığı ve fonksiyonelliği ön plana alıyor.

Anneler Günü’nde annenizden ya da anneniz kadar sevdiklerinizden uzakta olsanız bile IPEKYOL ipekyol.com.tr adresinden ve IPEKYOL mobil uygulaması üzerinden vereceğiniz hediye siparişlerinizi IPEKYOL sizin yerinize özenle ve hızla yerine ulaştırıyor.


Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL