• Geri dön

  • 377 Görüntülenme

  • 45 Haber

  • 362 İşletme görüntülenme


IPEKYOL FW2324 Kampanya görselleri : https://we.tl/t-jWaaOwZlkL

IPEKYOL FW2324 Tekstil & Aksesuar Dekupe: https://we.tl/t-D0UQW5Du5b


Ipekyol 2023-24 Sonbahar/Kış Koleksiyonu, modern ve güçlü çizgisi, sofistike renk kartelası ve materyalleri ile mevsimi iddialı karşılıyor…

Bu sezonda da göz alıcı ve çarpıcı tavrını koruyan Ipekyol 2023-24 Sonbahar/Kış Koleksiyonu, feminen ve zamansız parçaları eşsiz silüetlerde buluşturarak şık bir geçişmevsimi ile gözler önüne seriyor. Patchwork cazibesini süetin yumuşak dokusu ile birleştiren trençkotların yer aldığı koleksiyonda; morun zebra deseni ve gold detaylarla buluştuğu iddialı stiller modern ve yenilikçi Ipekyol kadınının vazgeçilmez klasikleri arasında.

Pembe casual detaylı ceket ve pantolonlar, turkuaz hotfix işlemeli parlak şort ve gömlekler ile piliseli eteklerin cazibeyi artırdığı koleksiyonda; çiçek aplikelerle canlanan parçalar ve zamanın ötesinde materyallerle sofistike bir görünüme kavuşan stiller, bu kışın hit parçaları olmayı hak ediyor.

Renk ve desen seçiminde sınır tanımayan Ipekyol 2023-24 Sonbahar/Kış Koleksiyonu; geçmişle bugün arasında bağ kuran ekose midi etekler, aksesuar detaylı crop ceketler ve örme drapeli elbiselerle zamanda yolculuğa çıkarıyor. Feminen havayı ve zarif stili koruyan koleksiyon; etkileyici parçalarından olan zincir desenli elbise, belden oturtmalı ekru elbise ve pilili etekler ile modernlikten ödün vermeyen bohem ruhlar için her zaman ve her yerde sonsuz şıklık ilkesi ile farklı alternatifler sunuyor.

Geceyle gündüzün, geçmişle bugünün iç içe geçtiği Ipekyol 2023-24 Sonbahar/Kış Koleksiyonu güpür, saten, deri, transparan ve örme kumaşlarla zamansız stillerin öncülüğünü de bu sezonda da sürdürüyor.

Aksesuarlarda, elbiselerde ve kabanlarda kullanılan ince ve zarif detaylar, kış mevsiminin gri havasını kenara bıraktıran zamansız klasiklerden…

Natürel tonların ve siyahın ağırlıkta olduğu aksesuar koleksiyonunda gold ve canlı tonlardaki detaylar fark yaratırken özellikle çantalarda dikiş ve örgü detaylar ön plana çıkıyor.

Zamansız tarzıyla her sezon hayatımızda olan tüvit; Monogram Koleksiyonu’nda hem çanta hem de ayakkabı tasarımların da yerini alıyor.

Ayakkabı kategorisinde günlük kullanıma uygun modellerde özellikle monogram lazer tekniği ile hazırlanan sneakerlar dikkat çekerken, farklı fütüristik topuklar ve malzemeler kullanılarak çeşitlilik sağlanan şık stilettolar sezona damgasını vuruyor. Renklilikte sınır tanımayan şık tokalı loaferlar ile sivri burunlu botlar farklı malzeme kullanımı ile sofistike bir havaya bürünüyor.

Amorf detayların öne plana çıktığı aksesuar koleksiyonunda tokalarda ve broşlarda çiçek formları dikkat çekerken, bir Ipekyol klasiği olan taşlı tokalar ve saç bantları koleksiyondaki güçlü yerini koruyor.

Göz alıcı tasarımlarıyla zamansız şıklığı bir arada sunan Ipekyol 2023-24 Sonbahar/Kış Koleksiyonu'nu keşfetmek için IPEKYOL mağazalarına, www.ipekyol.com.tr’ye ve mobil uygulamamıza davetlisiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL