• Geri dön

  • 103 Görüntülenme

  • 17 Haber

  • 20 İşletme görüntülenme


ARCHISIGN, MİMARLARI FRANSIZ SARAYI’NDA BULUŞTURDU

POLİSAN KANSAİ BOYA, ETKİNLİKTE İNOVATİF VE ÇEVREYE DUYARLI ÜRÜN AİLESİ İLE YERİNİ ALDI

Sektör profesyonellerini, mimarları, iç mimarları, üretici firmaları, tasarımcı ve yatırımcıları bir araya getiren Archisign, 8 Haziran’da Fransız Sarayı’nda gerçekleşti. Sergi ve söyleşilerle zenginleşen etkinliğin katılımcılarından Polisan Kansai Boya, standında en yeni ürünlerini mimarlarla buluşturdu.

Archisign, 8 Haziran’da Fransız Sarayı’nda gerçekleşti. Yoğun katılımla gerçekleşen Archisign etkinliği sektör profesyonellerinin bilgi alışverişi yapabilmeleri için ideal ortam yarattı. Etkinliğin destekçilerinden Polisan Kansai Boya, standında sektör profesyonelleri ağırlayarak yüksek sürtünme izi direnci ve kalıcı tam matlığı ile boyada yeni bir çağ açan Elegans Infinity’den mükemmel kapatıcılık ve ekstra metrekare avantajı sunan iç cephe boyası Elegans Soft Mat’a kadar birçok inovatif ve çevreye duyarlı ürününü katılımcılarla buluşturdu.

Polisan Kansai Boya, Mental Design Works Mimarlık’ın Yüksekdağ Çamlıca Konakları Projesi ile etkinliğin proje sergisinde yer aldı. Yatay mimari anlayışı ve göz alıcı premium detaylarla inşa edilen Yüksekdağ Çamlıca Konakları’nın iç ve dış cephe boyaları Polisan Kansai Boya’nın yüksek performanslı, inovatif ve çevreye duyarlı ürün ailesinden seçildi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL