• Geri dön

  • 447 Görüntülenme

  • 95 Haber

  • 760 İşletme görüntülenme


Filli Boya’dan

Momento Max ile soft mat® dokuda pastel tonları ile renklenen evler!

Türkiye’de ilk kez Filli Boya tarafından geliştirilen soft mat® dokuda pastel tonlu renklere sahip Momento Max yazın evini yenilemek isteyen dekorasyon tutkunlarının tercihi.

İlham veren renkleri ile Filli Boya, yaşam alanlarına renklerin enerjisini taşıyarak değer katmaya devam ediyor. Yaz aylarında yeni mekanlar yaratmak isteyen dekorasyon tutkunları, sezon trendlerini yansıtan tüm renkleri Filli Boya’nın geniş renk skalasında bulabiliyor.

Türkiye’de ilk kez Filli Boya tarafından geliştirilen soft mat® dokulu Momento Max, pastel tonlardaki eşsiz renk seçenekleri ile salon, yatak odası, çocuk odası, mutfak, banyo, balkon ve antreler gibi evinizdeki tüm mekanlarda gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor. Ayrıca Aktif Silikon Teknolojisi ile güçlendirilen tam silinebilir ve yıkanabilir özellikleri sayesinde, çamaşır suyu ve yağ sökücü gibi evsel temizleyicilerle defalarca yıkansa ve silinse dahi ilk günkü renk tonunu, dokusunu ve üstün özelliklerini en iyi şekilde koruyor.

Momento Max, özel formülü sayesinde düşük VOC değerine sahip olarak insan sağlığına duyarlıdır. Ayrıca su bazlı olduğundan uygulama sırasında rahatsız edici koku bırakmaz.

Binlerce renkten oluşan eşsiz renk yelpazesiyle hizmet veren Filli Boya, her yıl yerel ve global trendlerden yola çıkarak bir renk paleti hazırlıyor ve seçim özgürlüğü sunan, biri anahtar toplam 6 renkten oluşan bir palet sunuyor. Filli Boya, Yılın Renk Paleti ile renk trendlerini yaşam alanlarına taşımayı, dekorasyonu zenginleştirmeyi, kendi içinde uyumlu renkleri bir araya getirip doğru renk kombinleri için ilham vermeyi hedefliyor. 2023 renk trendlerinden Kıvılcım 230 renginin yanı sıra beraber kombinlenebilecek Bej 35, Kozmik 155, Koral 95, Andezit 25 ve Kaktüs 20 gibi farklı tonlarını Filli Boya Renxmatik renk kartelasından tercih edebilir, evinize Momento Max’ın kendine özgü soft mat® dokusuyla eşsiz dekoratif özellikler kazandırabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL