• Geri dön

  • 813 Görüntülenme

  • 94 Haber

  • 757 İşletme görüntülenme


Filli Boya’dan takipçilerine, sevenlerine renkli bir hizmet daha: “Uzmana Sor”

Evini yenileyenler, yeni taşınacaklar ya da mobilyalarını değiştirip duvarları için en uygun rengi arayanlar için ideal bir hizmet olan ‘Uzmana Sor’, Türkiye’nin ilham verici markası Filli Boya’nın yeni hizmeti.

Filli Boya, sosyal medya kanallarını müşterilerini daha yakından tanımak ve onlara en uygun çözümleri önermek için etkili bir şekilde kullanan markaların başında geliyor. Bir süreden beri sosyal medya üzerinden gelen renk ve ürün danışma taleplerinin artması üzerine müşterilerinin sorularını en detaylı şekilde yanıtlamak için kurgulanan bu yepyeni bir hizmetin ismi :Uzmana Sor.

Uzmana Sor, her Salı günü 12.00 ile 20.00 saatleri arasında Filli Boya Instagram hesabı üzerinden gerçekleştiriyor. Etkinlik süresince Fili Boya Instagram Hesabı üzerinden alınan sorular, Filli Boya’nın alanında uzman renk danışmanlarına ulaştırılıyor ve onlardan en doğru renk yönlendirmeleri alınarak paylaşılıyor. Uygulama başladığından beri yüzlerce danışanı yanıtlayan Filli Boya Uzman Renk ekibi, müşterilerinin yolladıkları mekan fotoğraflarına bakarak, mekanın ruhuna ve genel yapısına en uygun boya ve rengi öneriyorlar. Bunun yanında, özellikle çocuk odası, mutfak, banyo gibi özellikli mekanlara yönelik gelen soruları, en uygun boya çeşidini önererek yanıtlıyorlar. Doğru renk kadar doğru çeşit boya kullanımının da altını çizen Filli Boya yetkilileri, bu yeni platform üzerinden, müşterilerinin uzun yıllar sağlıkla yıpranmadan kullanabilecekleri özellikli ürünler ile ilgili de önemli bilgiler veriyorlar.

Filli Boya severler, ‘Uzmana Sor’ etkinliklerinde bol bol soru soruyorlar. Uzmana Sor sayesinde Filli Boya, renk, boya seçimi ve uygulama konusunda detaylı bilgi vererek yaşam alanlarına ilham katıyor.

www.instagram/filliboya

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL