• Geri dön

  • 1.559 Görüntülenme

  • 94 Haber

  • 759 İşletme görüntülenme


BALKONLARDA FİLLİ BOYA RENK ETKİSİ…

FİLLİ BOYA İLE BALKONLARDA DEĞİŞİM BAŞLIYOR!

Yaşam alanlarının en keyifli ve ferah köşelerinden olan balkonlar, Filli Boya’nın en trend renkleri ile yenileniyor… Geniş skalasıyla her zevke uygun renk ve boya alternatifi sunan Filli Boya, balkonları baştan yaratıyor.

Şehir dairelerinde yaşayan bir çok insanın kendisine özel açık alanı olan balkonlar, özellikle yaz mevsiminde tercih edilen yaşam alanlarından oluyor. Akşam serinliğinin veya günün her anının tadını çıkarmasına fırsat tanıyan balkonlar, yapılan değişikliklerle çok daha keyifli hale geliyor. Filli Boya’nın Aktif Silikon Teknolojisi ile güçlendirilen yeni ve yenilikçi iç cephe ürün serisi Momento; “Tam Silinebilirlik” ve “Yıkanabilirlik” özellikleri ve geniş renk skalasıyla yaşam alanlarında tazelenmiş bir ferahlık hissi oluştururken balkonlarda değişimi başlatıyor…

İnce ve uzun balkonlar…
İnce ve uzun bir balkonunuz varsa; çok fazla eşya kullanma şansı olmadığından, aradığınız ferahlığı ikonik aksesuarlar ve kombinlediğiniz duvar renginizle bulabilirsiniz. Balkonunuzun duvarlarını süsleyecek tasarımlarınıza uyacak en ideal renkler Filli Boya’nın Momento Serisi’nde yer alıyor. Yarattığınız küçük yaşam alanınızı aydınlatacak etkiyi Momento Silan Limoni 40 veya Limoni 70 renklerini Filli Boya Renxmatik renk kartelasından tercih edebilirsiniz.

Kare balkonlar…
Eğer balkonunuz kare ise; kendi oturma alanınızı en ideal şekilde oluşturabilirsiniz. Balkon dekorasyonu için en ekonomik, kullanışlı ve popüler çözüm olan paletlerle, istediğiniz büyüklükte oturma alanları ve sehpa yapabilirsiniz. Kare balkonlarınızda açık renk oturma alanınızla kombinleyeceğiniz gri tonları, balkonunuza şık bir hava katar. Balkonlarınızda şıklığı yakalamak için andezit serisinden Momento Silan Andezit 25 veya Andezit 10 renklerini Filli Boya Renxmatik renk kartelasından tercih edebilirsiniz.

Güneş ışığı almayan balkonlar…
Maviden sonra sakinleştirici etkisi en çok olan sarı renk ile balkonlar sonbaharın gelişine hazırlanıyor... Özellikle güneş almayan balkonlarda aydınlık mekan hissi veren sarı renk, gün ışığı gibi neşelendirici etki veriyor. Sarı rengin neşelendirici ve sakinleştirici etkisi için balkonlarınızda Momento Silan Işıltı 80 veya Işıltı 20 renklerini Filli Boya Renxmatik renk kartelasından tercih edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL