• Geri dön

  • 138 Görüntülenme

  • 35 Haber

  • 5.960 İşletme görüntülenme


Cappy Yaşam Dolu Kampanyası Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Cappy, Türkiye’nin Popüler Noktalarındaki Dev Meyvelerle Şaşırtıyor

Cappy, “Yaşam Dolu” kampanyası kapsamında gerçekleştirdiği sürpriz Hadise konserinin ardından 5 farklı şehre yerleştireceği ‘’Dev Meyveler’’ ile günlük rutinlerinin içerisinde küçük sürprizlerle insanları yaz boyunca şaşırtmaya devam ediyor ve onları GünüCappylemeye davet ediyor.

Cappy, “Yaşam Dolu” kampanyası çerçevesinde, beklenmeyen sürprizleri tüketicisiyle buluşturmayı sürdürüyor. Rutini kıran küçük sürprizlerle, tüketicilerinin hayatlarına küçük tatlı dokunuşlarda bulunmayı amaçlayan Cappy, yaz boyunca Türkiye’nin 5 farklı şehirlerinde gerçekleştireceği sürprizlerle tüketicisini şaşırtmaya devam ediyor.

Cappy, “Yaşam Dolu” kampanyasının devamı olarak; İstanbul, Bursa, İzmir, Mersin ve Ankara’nın popüler noktalarında konumlandıracağı dev meyveler ile günlük temponun içerisinde küçük sürprizlerle insanları şaşırtmaya hazırlanıyor. İlk olarak, İstanbul’da Kadıköy İskelesi, Karaköy İskelesi ve Beşiktaş-Kadıköy vapurunda yer alan dev meyveler, Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde şaşırtmaya ve GünüCappylemeye devam edecek.

Dev meyvelerin sürpriz yerlerini öğrenmek için https://www.instagram.com/cappyturkiye/ adresini takip edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL