• Geri dön

  • 357 Görüntülenme

  • 7 Haber

  • 2.331 İşletme görüntülenme


Fantastik çizgi seri Ninja Kaplumbağalar, efsane lezzet Pizza Hut ile geri dönüyor. Kaliteli malzemeleri ve benzersiz lezzeti ile uzun yıllardır Türkiye’de hizmet vermeye devam eden pizza restoranı zinciri Pizza Hut, 12 malzemeli SUPERBOLL pizzası ile kahramanların favorisi oluyor.

Klasik çizgi roman serisinin animasyon film uyarlaması "Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası" ülkemizde 4 Ağustos'ta sevenleriyle buluşuyor. 100’den fazla ülkede, 19.000’i aşan restoranıyla tüketicilerine kaliteli hizmet veren Pizza Hut, filmin ülkemizdeki dağıtımcı firması Paramount Film ile başarılı bir iş birliğine imza atarak SUPERBOLL’u Ninja Kaplumbağalar hayranlarının beğenisine sunuyor. Pizza seçerken hiçbir tattan vazgeçemeyenlerin ilk tercihi olan SUPERBOLL, süper kahramanların da favorisi olan benzersiz tadıyla tüm Pizza Hut restoranları ve dijital kanallarda!

Efsane Dörtlünün Efsane Pizzası Pizza Hut’ta!

İlk yayınlandığı yıllarda birçok çocuk ve genci etkisi altına alarak koca bir neslin pizzayı sevmesini sağlayan çizgi dizi Ninja Kaplumbağalar’ın yeni filmi Mutant Kargaşası için sayılı günler kaldı. Yılların efsane pizza restoranı zinciri Pizza Hut ise Ninja Kaplumbağalar’ın yeni filmi için SUPERBOLL pizzasıyla yeni bir iş birliğine imza atarak pizza sevenlerin beğenisine sunuyor. Pizza Hut’ın en yeni üyesi bol malzemeli pizzası SUPERBOLL; lezzetli ve doyurucu pizzasıyla ninjalar Donatello, Michelangelo, Leonardo ve Raphael’in de favorisi.

Geçtiğimiz ay Türkiye'de 170. restoranını açarak 2023 yılı sonuna kadar bu sayıyı 250'ye çıkarmayı hedefleyen Pizza Hut’ta, pizza ve yan ürün menüsüyle her tüketicinin damak tadına göre seçenekler bulabileceği geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Pizza Hut menüsünün en yeni üyesi SUPERBOLL, menüdeki tüm pizzaların ötesinde benzersiz tadıyla tüm Pizza Hut restoranları ve dijital kanallarında pizza severleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL