• Geri dön

  • 554 Görüntülenme

  • 297 Haber

  • 152 İşletme görüntülenme


İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi, Üroloji Bölümünden Prof. Dr. Murat Arslan tarafından gerçekleştirilen canlı cerrahi operasyonunu 5.000 kişi canlı izledi!

Dünya Üroloji Derneğinin (Societe Internationale d'Urologie) her yıl farklı ülkede düzenlediği "Dünya Üroloji Kongresi'nin 43'üncüsü, bu yıl 11 - 14 Ekim'de yaklaşık 5 bin bilim insanının katılımıyla ilk kez Türkiye'de gerçekleştiriliyor. 40 ayrı ülkeden bilim insanlarının katıldığı kongre Türkiye cumhuriyetinin kuruluşunun 100.yılı şerefine ülkemizde gerçekleşiyor. Bir başka önemli yanı da 7 ülkede yapılacak olması. 16 tane canlı cerrahi gerçekleşecek, bunların 5'i Türkiye'den olacak. Bu canlı cerrahiler kongre merkezinde eş zamanlı izlenecek ve tartışılacak. Bu kapsamda İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi’nde yapılan yüksek teknoloji ürünü Holep (Holmium Lazerle Prostat Enükleasyonu) ameliyatı Prof. Dr. Murat ARSLAN ve ekibi tarafından gerçekleştirilerek canlı olarak tüm dünyadaki meslektaşları tarafından izlendi. Kongre Turizmi ve sağlık turizmi açısından ülkemizde gurur kaynağı bir kongreye böyle bir katılım sağlamakla gururluyuz.

Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yılında, ülkemizde sağlık alanında iyi işlerde teknolojimiz ve tecrübemizle hizmetinizdeyiz!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL