• Geri dön

  • 279 Görüntülenme

  • 297 Haber

  • 152 İşletme görüntülenme


American Accreditation Commission International (AACI) ekibi tarafından, 11-14 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen denetimde, İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi ve İstanbul Okan Üniversitesi Diş Hastanesini incelenerek, AACI uluslararası akreditasyon belgesi almaya hak kazandı.

Bu değerli belge, hasta odaklı standartlar geliştirmeyi amaçlayan ve sağlık hizmetlerinde güvenliği, esenliği, yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen modern ve uluslararası bir kuruluşun İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi ve Diş Hastanesi markası adına tescillenmiş bir başarısı olarak kayıtlara geçti.

Okan Sağlık Grubu Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ercan Özgül yaptığı açıklamada:

"AACI belgesini almaktan dolayı gurur duyuyoruz. Bu belge, hastanemizin kaliteli sağlık hizmetleri sunma konusundaki kararlılığını ve uluslararası standartlara uygunluğunu kanıtlamakta olup bizim için büyük bir başarıdır. Bu başarı, Okan Sağlık Grubu'nun sürekli kalite odaklı çalışmasının bir yansımasıdır. Sağlık tesislerimizin, uluslararası alanda tanınan ve güvenilen standartlarda hizmet sunma hedefini sürdürmektedir. Akreditasyon belgesi, kurumun hasta memnuniyeti, güvenliği ve kaliteli sağlık hizmetlerine olan bağlılığını bir göstergesidir. Okan sağlık grubu bu değerli belgeyle birlikte hastalarımıza en iyi hizmeti vermeye devam edecektir’’ dedi.

İstanbul Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan:

"Bu çok değerli bir akreditasyon. İstanbul Okan Üniversitesi olarak her alanda kaliteye önem ve öncelik veriyoruz. Türkiye’deki üniversite hastaneleri arasında bu akreditasyonu alan ilk ve tek kurum olduk. İstanbul Okan Üniversitesi Hastanemiz ve İstanbul Okan Üniversitesi Diş Hastanemiz ile AACI uluslararası akreditasyon belgesi almaya hak kazanmamız, uluslararası başarımızın önemli bir göstergesi oldu. Gurur duyuyoruz."

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL