• Geri dön

  • 108 Görüntülenme

  • 26 Haber

  • 731 İşletme görüntülenme


Türkiye'nin en köklü insan kaynakları ödüllerinden olan “Kariyer.net İnsana Saygı Ödülleri" 2023 yılı sahipleri açıklandı. Ülkemizin lider güvenlik şirketi Pronet, iş başvurularını en hızlı sürede ve en yüksek oranda yanıtlayan, en çok başvuru alan ve istihdama en çok katkı sağlayan öncü bir kuruluş olarak İnsana Saygı Ödülü almaya hak kazandı.

Türkiye’nin en çok tercih edilen insan kaynakları platformu kariyer.net tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen İnsana Saygı Ödülleri 2023 yılında da sahipleri belli oldu. Ülkemizin lider güvenlik şirketi Pronet, insan kaynakları alanındaki önemli çalışmaları öne çıkarmak ve kamuoyu ile paylaşmak amacıyla düzenlenen ödül programında 30 bini aşkın şirket arasından sıyrılarak İnsana Saygı Ödülü almaya hak kazandı. Kariyer.net İnsana Saygı Ödülleri, yıl içinde en çok başvuru alan, aday başvurularını yüzde yüz olarak yanıtlayan ve en çok istihdam sağlayan kuruluşlara veriliyor.

Konuya ilişkin açıklama yapan Pronet Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Olgun Kükrer, “Türkiye’nin lider elektronik güvenlik firması Pronet olarak bugün teknik servis çalışanlarımız, saha kadromuz, genel müdürlükte çalışan ekip arkadaşlarımızla Türkiye’nin tüm bölgelerine ulaşıyor, 60’a yakın çözüm ortağımızla 2 bine yakın kişiyi istihdam ediyoruz. Gelişmiş teknolojik altyapımızın gücüyle inovatif güvenlik çözümlerimizi ve hizmetlerimizi her geçen gün geliştirip pazar liderliğimizi korurken bunun arkasındaki en büyük gücün insan kaynağı olduğunun farkındayız. Kuruluşundan bu yana en iyi müşteri deneyiminin en iyi çalışan deneyimi ile sağlanabileceğinin farkında olan bir şirket olarak, kurum kültürümüzü benimseyip yaşatacak çalışanlarımızla birlikte ülkemize istihdam kanadında da destek vermek en büyük amaçlarımızdan. Dolayısıyla Türkiye’nin en önemli insan kaynakları platformlarından biri olan kariyer.net tarafından verilen İnsana Saygı Ödülü, 28 yıllık bu çabamızın bir sonucu. Bizim için çok kıymetli. Pronet, kurum kültürü konusunda global bir otorite sayılan Great Place to Work Enstitüsü’nün kapsamlı incelemeleri sonucu “yüksek güven kültürüne sahip, harika iş yeri” kriterlerini sağladığı tespit edilen ve iki kez “Great Place to Work” ödülü almaya hak kazanan bir şirket aynı zamanda. İnsan kaynakları uygulamalarımız kapsamında aldığımız bu ödüller, İK politikalarımızın verimliliği noktasında bize ayna olduğu gibi motivasyonumuzu artırıyor ve gelişmek yönünde yepyeni bir ilham oluyor. Tüm çalışanlarımızın, tüm kahramanlarımızın “İyi ki Pronetliyim” diyebilecekleri koşullar yaratabiliyorsak ne mutlu bize” ifadelerini kullandı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL