• Geri dön

  • 411 Görüntülenme

  • 26 Haber

  • 731 İşletme görüntülenme


Kurum kültürü konusunda global bir otorite sayılan Great Place to Work Enstitüsü tarafından kapsamlı bir incelemeye tabi olarak “yüksek güven kültürüne sahip, harika iş yeri” kriterlerini sağlayan Pronet, “Great Place to Work Certified” unvanına layık görüldü.

Türkiye’nin lider güvenlik şirketi Pronet, güçlü kurumsal kültürü ve güven temelli bir iş yeri olma özellikleriyle “Great Place to Work Certified” unvanını almaya hak kazandı. Kurum kültürü alanında global bir otorite sayılan, bağımsız araştırma ve danışmanlık kuruluşu Great Place to Work Enstitüsü tarafından detaylı bir inceleme ve değerlendirmeye tabi olan Pronet, bu unvanla Türkiye’nin en iyi işverenlerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

5 kıtada, 60’tan fazla ülkede yer alan ofisleriyle, sektör bağımsız olarak tüm ölçeklerdeki şirketlerin kurum yapılarını değerlendiren Great Place to Work Enstitüsü, güçlü bir kurumsal kültüre sahip, güven temelli mükemmel iş yerleri inşa etmeleri ve geliştirmeleri konusunda şirketlere destek veriyor.

GPTW Recognition programıyla gelen kapsamlı çalışma
Kurum kültürünü daha da yukarı taşımak amacıyla, bir süre önce Great Place to Work Recognition Programı 2021 Araştırması’na katılan Pronet, bu çerçevede çalışanlarının mevcut kurum kültürü hakkındaki algılarının ölçümlendiği Trust Index© Çalışan Anketi ve İK uygulamalarının bütünün analiz edildiği Culture Audit© İşyeri Kültürü analizlerini başarı ile tamamladı. Tüm bu kapsamlı çalışmalar sonucunda Pronet, Great Place To Work sertifikasyonunu almaya layık görüldü.

Hedef Türkiye’nin en iyi işvereni olmak
Bu önemli gelişmeye ilişkin olarak açıklama yapan Pronet Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Olgun Kükrer, “Kurum kültürümüzü her zaman daha yukarılara taşıma ve Türkiye’nin en iyi işvereni olma hedefiyle ilerlediğimiz yolculuğumuzda, Great Place to Work çalışmasını başarıyla tamamlayarak GPTW Certified unvanını almaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Büyük ailemizin üyeleri olarak beraberce elde ettiğimiz bu değerli başarı, yan yana ve omuz omuza yolculuk ettiğimiz tüm Pronet Kahramanlarına aittir” şeklinde konuştu.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL