• Geri dön

  • 196 Görüntülenme

  • 77 Haber

  • 211 İşletme görüntülenme


Halkbank’tan iş fikrine güvenen girişimciler için yarışma: Jet Luck

Girişimcilik fikrini asansörde anlat, Büyük Ödül’e ulaş

Girişimcilik kültürünün ülkemizde kökleşmesi adına kadın ve genç girişimciliği başta olmak üzere girişimciliğin her alanında destekler sunan Halkbank, Girişimci Kredileri ile girişimcilerin yeni iş kurmalarına ve ekonomik hayata katılmalarına katkı sağlamaya devam ediyor. Banka, farklı deneyimlere ve farklı alanlarda iş fikirlerine sahip girişimcilerin ihtiyaçlarına uygun olarak geliştirdiği; Halk Girişimci, Genç Girişimci, Cesur Girişimci, Tekno Girişimci, Usta Girişimci ve Esnaf Girişimci kredi seçenekleriyle girişimcilerin yanında yer alıyor.

Halkbank genç girişimcilerin yanında

Girişimcilik literatüründe “Asansör Konuşması” olarak bilinen teknikten ilham alınarak tasarlanan Jet Luck’da, katılımcılardan, yenilikçi iş fikirlerini en kısa sürede, en yaratıcı ve en etkili biçimde ifade ederek; iş dünyasının önde gelen isimlerinden oluşan yarışma jürisini ikna etmeleri beklenecek. Yarışma sonunda, jüri tarafından belirlenecek, en iyi iş fikrine sahip olan girişimci nakdi ödülün sahibi olacak.

Jet Luck, girişimcilere projelerini ülkenin önemli iş insanlarına anlatma fırsatı sunarken; benzersiz bir deneyim yaşamalarını da sağlayacak. Türkiye’nin en büyük ve en gelişmiş alt yapı imkânlarının yer aldığı İstanbul Finans Merkezi’ndeki Halkbank Genel Müdürlük binasının asansörlerinde gerçekleştirilecek etkinlikte, girişimciler kendilerine verilen süre içerisinde jüriyi ikna ederek büyük ödül için mücadele edecekler.

50 saniyede girişim fikrini anlat

16 Aralık 2023 tarihinde, gün boyunca sürecek olan Jet Luck’da, başvurular arasından seçilecek azami 20 girişimci, projelerini Türkiye’nin önde gelen iş insanlarından oluşan jüri üyelerine, Halkbank’ın asansörlerinde yapacakları 50 saniye süren yolculuk boyunca anlatma fırsatı bulacak. İş fikriyle jüriyi etkileme başarısı gösteren 5 girişimci ise ödüle bir adım daha yaklaşacak ve projesini jüri üyelerine 5 dakikalık bir sunum ile daha detaylı anlatma fırsatı bulacak. Jüri değerlendirmesi sonucunda, kazanan girişimciye nakdi ödül verilirken, finale kalan diğer katılımcılar ise sürpriz hediyeler kazanacak. Jet Luck’a katılmak isteyen ve fikirlerine güvenen girişimciler, 1 Kasım - 24 Kasım 2023 tarihleri arasında www.halkbank.com.tr kanalıyla başvuru formlarını doldurarak Jet Luck’a katılabilecekler. Jet Luck teaser videosu, https://www.youtube.com/watch?v=EHCirVuCKww linkinden izlenebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL