• Geri dön

  • 106 Görüntülenme

  • 77 Haber

  • 211 İşletme görüntülenme


TÜRMOB ile Halkbank Güvenceli Dijital Ödeme Sistemi iş birliği protokolü imzalandı

Halkbank’tan TÜRMOB Meslek Mensuplarına Büyük Destek

Geliştirdiği yenilikçi ürünlerle ödeme sistemine uçtan uca destek olan Halkbank ile TÜRMOB arasında Halkbank Güvenceli Dijital Ödeme Sistemi iş birliği protokolü imzalandı. Böylece hizmet alımlarında mükelleflerin, TÜRMOB meslek mensuplarına yapacakları ödemelerin Banka güvencesinde gerçekleşmesi sağlanıyor.

Finans ekosistemine dijital ödeme kolaylığını getiren Halkbank, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) ile iş birliğine imza atarak, hizmet ağını genişletti. Ödemelerde gecikme riskini ortadan kaldıran yenilikçi ürünü “Güvenceli Dijital Ödeme Sistemi” ile Halkbank, TÜRMOB meslek üyelerine alacaklarını, banka güvencesiyle tam ve zamanında tahsil etme imkanı sağlıyor.

Ödemeler zamanında
Ödemelerin tam ve zamanında gerçekleşmesini sağlayan sistem, hizmet alımı yapan mükellef firmanın, Halkbank Kurumsal İnternet Şubesi üzerinden vade tarihi ve tutar girerek TÜRMOB meslek mensubunun hesap numarasına ödeme emri vermesi, TÜRMOB meslek mensubunun da Halkbank Kurumsal İnternet Şubesi üzerinden kendisine gelen ödeme emrine onay vermesi ile çalışacak. Firmalar arasındaki vadeli ticarete ilişkin tahsilatın Halkbank güvencesiyle gerçekleşmesini sağlayan Güvenceli Dijital Ödeme Sistemi’ne dahil olan TÜRMOB meslek mensupları böylece, vadesi gelen ödemelerini, hizmet sağladıkları müşterilerinin hesaplarında yeterli bakiye olmasa dahi tahsil edebilecekler.

Kolay başvuru imkânı
TÜRMOB meslek mensuplarından hizmet almak isteyen firmalar Halkbank Güvenceli Dijital Ödeme Sistemi’ne şubelerden veya www.halkbankkobi.com.tr web sitesinde yer alan Dijital Kredi Platformu’ndan kolayca başvurabilecekler. Ödeme emri verecek müşteri konumundaki mükellef firmalara, sisteme dahil olduklarında özel bir kredi limiti tahsisi gerçekleştirilecek. Ödeme emrinde yer alan vade tarihinde hesaplarında yeterli tutar olmaması durumunda, tahsis edilmiş kredi limitinden ödemenin yapılması sağlanacak. Mükellef firmalar, TÜRMOB meslek mensupları için Halkbank Kurumsal İnternet Şubesi üzerinden ödeme emri verebilecek, emirlerini izleyebilecek ve TÜRMOB meslek mensubunun henüz onaylamadığı emirleri iptal edebilecekler.

TÜRMOB meslek mensupları ayrıca işlem yapmayacak
Müşteri firmalardan ödeme alacak olan TÜRMOB meslek mensuplarının sisteme dahil olmak için ayrıca bir işlem yapmaları gerekmeyecek. Halkbank’ta bilgileri güncel olan ve Halkbank Kurumsal İnternet Şubesi’ni kullanan tüm meslek mensupları, hizmet satışı yaptığı müşteri firmalar tarafından kendilerine tahsilat güvencesi olarak gönderilen ödeme emrini izleyebilecek, 3 gün içinde onaylayacak veya iptal edebilecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL