• Geri dön

  • 376 Görüntülenme

  • 142 Haber

  • 249 İşletme görüntülenme


Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa, sadakat programı TeknoClub üyelerine özel indirim fırsatlarına devam ediyor. TeknoClub üyeleri, 24-30 Kasım tarihleri arasındaki harcamalarıyla kazandıkları indirimleri, yılbaşı alışverişini kapsayan 15 Aralık-1 Ocak tarihleri arasında kullanabilecek.

Kasım ayı boyunca telekom, aksesuar, PC, beyaz eşya ve TV kategorisi başta olmak üzere binlerce üründe birbirinden cazip fırsatları tüketicilerle buluşturan Teknosa, TeknoClub üyeleri için fırsatları genişletmeyi sürdürüyor. Teknosa’da 24-30 Kasım tarihleri arasında 10 bin ila 20 bin TL arasında alışveriş yapanlar 1000 TL, 20 bin ila 40 bin TL arasında alışveriş yapanlar 2000 TL, 40 bin TL ve üzeri alışveriş yapan TeknoClub üyeleri ise 4 bin TL indirim kazanacak. Kazanılan bu indirimleri, yılbaşı alışverişini kapsayan 15 Aralık-1 Ocak tarihleri arasında 10 bin TL ve üzeri harcamalarda kullanmak mümkün olacak.

Fırsatlardan yararlanmak için üye olmak gerekiyor
TeknoClub programına Teknosa’nın web sitesi, mağazaları, mobil uygulamalar üzerinden ya da TEKNOCLUB yazıp 7889’a SMS göndererek üye olmak mümkün. “Alışverişini şimdi yap,
indirimini yılbaşında kullan” kampanyasından yararlanmak için 10 Aralık 2023 tarihine kadar TeknoClub’a üye olmak gerekiyor. TeknoClub üyeleri, harcamaları oranında bir üst üyeliğe geçerek, daha çok avantajdan yararlanabiliyor. TeknoPlus, TeknoPro ve TeknoElit üyeliklerine dahil olan müşteriler, avantajlı kampanyalar, doğum gününe özel ve 3’üncü parti markalarda geçerli indirimlerin yanı sıra ücretsiz kargo, çağrı merkezi ve servis hizmetlerinde öncelikler, sürpriz hediyeler ve ayrıcalıklara sahip oluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL