• Geri dön

  • 121 Görüntülenme

  • 36 Haber

  • 1.652 İşletme görüntülenme


2023 Küresel En İyi 100 Şekerleme Şirketi arasında yer alan Kervan Gıda, Bebeto markasıyla birbirinden leziz ve yenilikçi ürünlerini tüketiciyle buluşturmaya devam ediyor. Bebeto; yeni ürünü Cloud Mallow ile bulutların üzerinde hissettirecek yepyeni bir lezzet deneyimi sunuyor.

Türkiye’nin en büyük yumuşak şeker üreticisi Kervan Gıda’nın dünya çapında talep gören markası Bebeto’nun yeni ürünü Cloud Mallow raflarda yerini aldı. Bebeto’nun yapay renklendirici içermeyen Cloud Mallow marshmallowları, bulut görünümlü leziz aromaları ile herkesi benzersiz bir atıştırmalık keyfi ile buluşturuyor.

Bebeto Cloud Mallow ile 3 farklı lezzet bir arada

Cloud Mallow; beyaz renginde vanilya, sarı renginde sakız, pembe renginde ise pamuk şeker tadı ile her ısırıkta farklı bir lezzetle buluşturuyor. Her yaştan tüketiciye hitap eden marshmallowlar, barbekü ve doğum günü gibi tüm keyifli partilerin en leziz eşlikçisi oluyor.

Siz de Bebeto şekerleriyle kendinizi şımartmak ve sevdiklerinize tatlı bir sürpriz yapmak için Şişli Cevahir Avm, Tuzla Viaport Marina Avm, Ankara Nata Vega Avm, Antalya Novamall, Muğla Rüya Park Avm, Denizli Teras Park Avm gibi alışveriş merkezleri başta olmak üzere Türkiye’de toplam 65 noktada hizmet veren Bebeto Eğlence Adası alanlarını ziyaret edebilir, lezzetli bir mola verebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL