• Geri dön

  • 122 Görüntülenme

  • 36 Haber

  • 1.652 İşletme görüntülenme


Küresel En İyi 100 Şekerleme Şirketi arasında 66’ncı sıraya yükselen ve Türkiye’de yumuşak şeker üretiminde en yüksek kapasiteye sahip olan Kervan Gıda, yeni yılda da birbirinden leziz ve yenilikçi ürünlerle Bebeto markasının her damak tadına hitap eden farklı tatlarını tüketicilerle buluşturmaya devam edecek.

Yeni yıl yaklaşırken birçok kişinin aklında yılbaşı akşamı için alınacak atıştırmalıklar bulunuyor. 85 ülkeye ihracat yapan yumuşak şeker üreticisi Kervan Gıda, yeni yılda sevdiklerini lezzetli atıştırmalıklarla mutlu etmek isteyenler için Bebeto Just Bears, Bebeto Berries, Bebeto Watermelon Marshmallow ve Bebeto Pick & Mix gibi birçok seçenek sunuyor. Meyve sulu ve vegan içerikli yumuşak şekerleri ile Bebeto, yılbaşı akşamında yeni başlangıçların en tatlı eşlikçisi oluyor.

Siz de Bebeto şekerleriyle kendinizi şımartmak ve sevdiklerinize tatlı bir sürpriz yapmak için Şişli Cevahir Avm, Tuzla Viaport Marina Avm, Ankara Nata Vega Avm, Antalya Novamall, Muğla Rüya Park Avm, Denizli Teras Park Avm gibi alışveriş merkezleri başta olmak üzere Türkiye’de toplam 65 noktada hizmet veren Bebeto Eğlence Adası alanlarını ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL