• Geri dön

  • 133 Görüntülenme

  • 20 Haber

  • 1.292 İşletme görüntülenme


Bahçeşehir Koleji, dünya standartlarında sunduğu modern eğitim ve öğretimin altını yeni iletişim kampanyası “Sıra Sende” ile bir kez daha çiziyor. Etkileyici jingle’ı ile dikkat çeken kampanya, geleceğe emin adımlarla yürümek isteyen öğrencilere “Sıra Sende” diyor.

Türkiye’nin lider eğitim kurumlarından Bahçeşehir Koleji, 5 Aralık'ta Zorlu Sky Lounge'da gerçekleştirdiği lansmanla "Sıra Sende" isimli iletişim kampanyasını tanıttı. Eğitim iletişiminde yeni bir dönemin kapılarını aralayan "Sıra Sende" kampanyası, Bahçeşehir Kolejinin öğrencilerini akademik olduğu kadar aynı zamanda teknoloji, spor, sanat ve yaşam alanlarındaki zengin olanaklarla buluşturduğunu gözler önüne serdi. Lansmanda Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ Bahçeşehir Kolejinin markalaşma yolculuğunu anlatırken kampanyanın yaratıcı ajansı Krombera Kreatif Direktörü Doğa Duymaz ise kampanyanın ortaya çıkış sürecini aktardı.

Lansmanda "Sıra Sende" kampanyasının önemli bir parçası olan ve Bahçeşehir Kolejinin vizyonunu ve benzersiz eğitim anlayışını yansıtan film de gösterildi. Bahçeşehir Kolejinin yaratıcı dijital ajansı Krombera tarafından hazırlanan film ve jingle’ı büyük beğeni topladı. Next Akademi Kurucusu ve Akademisyen Levent Erden’in ana konuşmacı olarak yer aldığı etkinlikte ayrıca Bahçeşehir Koleji mezunu Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 1. Sınıf öğrencisi Alpaslan Karaca ve 2023 Rise Bursu alarak dünyanın en parlak 100 öğrencisi arasına giren Bahçeşehir Koleji Kemerburgaz Kampüsü öğrencisi İrem Deniz Küçükköse, Bahçeşehir Koleji öğrencisi olmanın farkını anlattı. Yurt dışı üniversitelerine kabul gören öğrencilerin de video mesajlar gönderdiği lansmanda Dünya Hip Hop ve Breaking Şampiyonası’nda “Hip Hop Children Battle” dünya şampiyonu olan Bahçeşehir Koleji öğrencisi Mina Cemre Hepgür ise bir dans gösterisi yaptı.

“Öğrencilerimize ‘Değiş, dönüş, daha iyisini yapmak için elinden geleni yap’ diyoruz”
1994 yılında kurulduklarından bu yana eğitimde markalaşma hedefinde olduklarını söyleyen Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, Bahçeşehir Koleji markasının yanı sıra akademik birimleriyle ortaya koydukları eğitim modellerinin de markalaşması için çalıştıklarını söyledi. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, “Kişiye Özgü Öğrenim Modelimiz, dijital platformumuz Metodbox, Çift Dilli Eğitim Modeli gibi eğitime dair markalar yarattık. Daha önce var olan ancak bizim farklı bir vizyonla geliştirdiğimiz veya tamamen akademik kadromuzun çalışmalarıyla ortaya çıkan bu markalar pek çok eğitim kurumuna da ilham verdi. Türkiye’de eğitim ekosistemine bu yolla da önemli katkı sağladık. Sıra Sende kampanyası Bahçeşehir Kolejinin, BUEK’ten aldığı 55 yıllık deneyim ve kendi yolunda kat ettiği 30 yıllık tecrübenin bir özeti niteliğinde. Köklü, tecrübeli ama hep yeni bir marka olmak; hedefler koymak ve her nihai hedefte bu hedefleri ileri taşımak, bunları yaparken de hep genç, hep dinamik, hep değişimin yanında bir marka olmak. Bahçeşehir Koleji’ni bir marka olarak özetlemek gerekirse sürekli değişim, dönüşüm içindeyken eğitim camiasına, öğrencilerine hatta velilerine hep ‘Değiş, dönüş, daha iyisini yapmak için elinden geleni yap’ diye cesaret veren dinamik bir yapıdan bahsedebiliriz. Sıra Sende kampanyamızın da bu birikimi ve dinamizmi en iyi şekilde dile getirdiğine inanıyorum.” dedi.

“Bahçeşehir Kolejinde sıra hep geleceğe emin adımlarla yürümek isteyen öğrencilerde”
Krombera Kreatif Direktörü Doğa Duymaz ise Sıra Sende kampanyasını şöyle anlattı: “Bugün Bahçeşehir Koleji global standartlarda, en modern eğitim ve öğrenim deneyimini öğrencilerine ve değerli velilerine yaşatıyor. Bu aslında “Sıra Sende” projemizin iç görüsünü oluşturuyor. Çünkü Bahçeşehir Kolejinde sıra hep geleceğe emin adımlarla yürümek isteyen öğrencilerde oluyor. Dünyanın en prestijli okullarından kabul alma, spor ve sanat gibi başarılarının arkasındaki isimler değişse de bu gelenek değişmiyor. Sıra başaranlardan, başarmaya hiç olmadığı kadar yakın olan genç öğrencilere geçiyor.”

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL