• Geri dön

  • 102 Görüntülenme

  • 30 Haber

  • 260 İşletme görüntülenme


Polat güvencesi ile şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan Piyalepaşa İstanbul’da bulunan Polat Piyalepaşa Çarşı , bu yarıyıl tatilinde herkesin uğrak noktası olacak.

Polat güvencesiyle hayata geçirilen, Türkiye’nin özel sektör eliyle yapılmış en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul, bu sömestir tatilinde çocukların ve ailelerin buluşma noktası olacak. Açıkhavada yaşam, sanat ve gastronomi merkezi olarak tasarlanan Polat Piyalepaşa Çarşı’da alışveriş olanağı, lezzet durakları ve keyifli deneyimler çocuklara benzersiz bir yarıyıl tatili yaşatacak.

Yarıyıl Tatiline Sihirli Bir Dokunuş

Hayal Mühendisleri ekibi tarafından hayata geçirilen, küratörlüğünü Türkiye’nin tek çocuk odaklı sihirbazı Fatih Ermiş’in yaptığı İstanbul Sihir Müzesi, bu sömestirde çocukları fantastik etkinliklere davet ediyor. Türkiye’nin ilk sihir müzesinde bu yarıyıl tatilinde sihirbazlık gösterileri ve atölyelerle 7’den 70’e herkesi büyüleyecek etkinliklerde buluşturacak.

Sihirbazlık Seti Atölyesi:
24-24-26-27-28 Ocak
Saat: 13:00 ve 15:00

Ahşap Asa Atölyesi:
31 Ocak 01-02-03-04 Şubat
Saat: 13:00 ve 15:00

Sömestir Kutlaması SushiCo’da

25 yıldır kerkese Uzak Doğu mutfağını sevdiren ve üstün kalitesinden ödün vermeyen SushiCo, yeni şubesini Polat Piyalepaşa Çarşı’da açtı. Çin, Japon ve Thai mutfağından yemeklerin yer aldığı geniş bir menüye sahip olan SushiCo, herkesi bu sömestirde Piyalepaşa Çarşı’ya bekliyor.

Sömestir Modası Defacto’dan

Herkesi içinden geldiği gibi görünmeye ve iyi hissetmeye davet eden Defacto, Piyalepaşa Çarşı’da karne hediyesi arayanların uğrak noktası olacak. Kaliteli ve ulaşılabilir ürünlerle alışveriş tutkunlarını bekleyen Defacto, yeni okul dönemine başlamadan gardrobunu tamamlamak isteyenleri Piyalepaşa Çarşı’daki mağazasına davet ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL