• Geri dön

  • 163 Görüntülenme

  • 60 Haber

  • 492 İşletme görüntülenme


Her hafta Türkiye ve gündeme dair konuları ve farklı ilgi alanlarından ağırladığı sürpriz konuk sanatçıları ile Zorlu PSM’nin en sevilen isimlerinden İbrahim Selim, “İbrahim Selim ile Bu Gece” ile , Zorlu PSM touché by N Kolay sahnesinde özlediği izleyicisiyle buluşuyor. İbrahim Selim ile Bu Gece’nin 10-11,24 ve 25 Mart tarihleri passo.com.tr’de satışta!

Zorlu PSM’de geçtiğimiz sezonlarda her hafta Türkiye ve gündeme dair konuları ve farklı ilgi alanlarından ağırladığı sürpriz konuk sanatçıları ile seyirci karşısına çıkan İbrahim Selim’in sevilen şovu “İbrahim Selim ile Bu Gece” yeni sezonunda da izleyicilerini yeni mekanı olan Zorlu PSM touché by N Kolay’da bekliyor. İbrahim Selim ile Bu Gece’nin Mart ayı tarihleri satışta!

İbrahim Selim’in renkli sunumunun yanı sıra her hafta sürpriz bir konuğun katılacağı programda seyircileri müzikten, stand-up’a, mizahtan güncel konulara kadar yeniden kültürün her alanına dokunan eğlence dolu dakikalar bekliyor “İbrahim Selim ile Bu Gece” yeni sezonuyla 10 Mart’tan itibaren yeniden evlerimize baskına geliyor.

Tarihler:
10-11-24-25 Mart

Sınırlı sayıdaki “İbrahim Selim ile Bu Gece” biletleri passo.com.tr’de satışta!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL