• Geri dön

  • 98 Görüntülenme

  • 13 Haber

  • 745 İşletme görüntülenme


Türkiye'nin köklü meyve suyu ve içecek markası Aroma, geleneksel limonata keyfiyle ramazan sofralarına lezzetli bir konuk olacak. Gerçek limonata lezzeti cam şişe ve karton kutu seçenekleri ile Aroma tüketicilerine sunuluyor.

1968’den beri Türkiye’de meyve suyu ve içecek sektörüne yön veren Aroma, geniş ürün yelpazesi içinde hem yenilikçi ve yaratıcı tatları barındırırken hem de geleneksel lezzetleri sofralara taşıyor. Ülkemizin özel tatlarından limonata, Aroma ile ramazan ayının keyifli sofralarını süsleyecek.

Yüzde 10'un üzerinde gerçek meyve içeriğiyle rakiplerinden ayrılan Aroma Limonata, 1 litre cam ambalajının yanı sıra 330 cc'lik karton kutu seçeneği ile de tüketicilere sunuluyor. Glikoz şurubu içermeyen Aroma Limonata, tamamen pancar şekerinden üretiliyor.

Serinlemenin en lezzetli ve en sağlıklı yollarından biri olan Aroma Limonata’nın yenilikçi 330 cc’lik karton kutu seçeneği; Aroma’nın zengin mineral içeren, düşük sodyumlu, alkali suyu Aroma Doğal Kaynak Suyu kullanılarak üretiliyor. Her an her yerde tüketime uygun çevre dostu, sağlıklı, rahat taşınabilen karton ambalajı, kolay açılıp kapanabilen kapağıyla da istenilen miktarda tüketmeye imkan tanıyor.

Geleneksel limonata lezzetini sağlık ve kaliteyle buluşturan Aroma, ramazan sofralarına özel bir tat ve taze bir alternatif sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL