• Geri dön

  • 87 Görüntülenme

  • 13 Haber

  • 745 İşletme görüntülenme


Aroma, önde gelen uluslararası perakende zincirleri ve distribütörlerini içecek tedarikçileriyle biraraya getiren Wabel Drink Summit İstanbul’a katıldı.

Türkiye’de meyve suyu ve içecek sektörünün köklü ve öncü markası Aroma, 15-16 Nisan tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşen uluslararası Wabel Drink Summit İstanbul’da ürünlerini sektör liderleri ile buluşturdu. Marka, uluslararası pazarda gücünü arttırmak adına Wabel Drink Summit İstanbul’da ağırlıklı olarak Doğu Avrupa, Ortadoğu, Güney Afrika dahil Afrika kıtasından katılım gösteren zincir market satın almacıları ve distribütörleri ile işbirliğine yönelik görüşmeler gerçekleştirdi.

Zirvede; meyve suyu ve içecek üretiminde 56 yıldır yenilikleriyle sektöre yön veren Aroma’nın %100 meyve suyu, limonata ve başta karadutlu olmak üzere tüm içecek çeşitleri büyük beğeni topladı.

Wabel Drink Summit İstanbul’dan Aroma’ya Ödül
Zirve kapsamında ürünlerini uluslararası sektörle ve potansiyel satın almacılarla buluşturan Aroma, Wabel Drink Summit İstanbul’da içecek kategorisinde en çok tercih edilen firma ödülüne layık görüldü.

Uluslararası fuar ve zirvelere katılarak yerel pazardaki meyve suyu ve içecek sektörünün köklü ve öncü markası olma vizyonunu dünyaya tanıtan Aroma, Wabel Drink Summit’in devam edecek organizasyonlarından Wabel London Summit, Wabel Budapest Summit, Wabel Dubai Summit’te de boy gösterecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL