• Geri dön

  • 518 Görüntülenme

  • 94 Haber

  • 558 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin önde gelen organize toptancısı Bizim Toptan’ın özel markası ONA, sunduğu geniş ürün portföyüyle yüzde 44 büyüme kaydederek, 41. yılına hızlı bir yükselişle girdi.

Türkiye’nin 69 ilde 174 mağazasıyla en yaygın toptan marketi olarak faaliyet gösteren Bizim Toptan Market’in özel markası ONA, yağ sektöründeki 41. yılında büyümesini sürdürdü. “Lezzetin Sırrı ONA Emanet” sloganıyla ayçiçeği, mısır ve ev tipi margarin grubunda geniş bir ürün portföyü sunan ONA, 2019 yılında müşteri sayısını yüzde 7 artırdı ve Türkiye genelinde 2,4 milyon haneye girdi.

HÜSEYİN BALCI: BİZİM TOPTAN, TÜRKİYE SIVI YAĞ SATIŞINDA LİDER OLMAYI HEDEFLİYOR 
Bizim Toptan Genel Müdürü Hüseyin Balcı, 2019 yılında yüzde 44 büyüme kaydeden ONA’nın bu hızlı yükseliş grafiğini sürdüreceğini ifade ederek, “Yıldız Holding, bu markayı bize emanet etti. Biz de markamızı her yıl büyüterek geliştiriyoruz. Yağ pazarındaki hızlı büyümemizi sürdürerek, ONA markamıza değer katmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Bizim Toptan Satış Mağazaları hakkında:
2001 yılında 14 mağaza ile faaliyetlerine başlayan Bizim Toptan Satış Mağazaları, 69 ilde 174 mağazasıyla, Cash & Carry (“Organize Toptan Ticaret”) sektöründe mağaza sayısı bakımından en büyük ve erişilebilirlik açısından en yaygın firmadır. Şirket gıda, alkolsüz içecek, tütün mamulleri, temizlik, kişisel bakım, kağıt ürünleri gibi ana ürün kategorilerinde, Türkiye'de faaliyet gösteren çok uluslu ve uluslararası firmalarla birlikte, saygın ve ticari itibarı yüksek firmaların da markalı ve tüketici nezdinde bilinirliği yüksek ürünlerinin hızlı tüketim sektöründe, yaygın müşteri ağına toptan satışını yapmaktadır. Şirket’in ana müşterileri toptancılar, tüccarlar, bakkallar, marketler, süpermarketler, ihtisaslaşmış perakendeciler, HoReCa (otel, restoran ve kafeler) ve kurumsal şirketlerden oluşmaktadır. Bizim Toptan, müşterilerine ülke genelinde yaklaşık 5000 lider marka ve özgün marka çeşitleriyle toptan satış gerçekleştirmektedir. Bizim Toptan, Borsa İstanbul’da BIZIM koduyla işlem görmektedir. Seç Marketler, Bizim Toptan Satış Mağazaları’nın 2014 yılında bünyesine kattığı ve ana tedarikçisi olduğu iş ortaklığı modelidir. Seç Marketler’in işleyişi, Bizim Toptan’ın sahip olduğu geniş ürün portföyü ve satın alma gücü ile sistem kapsamındaki marketlere avantajlı fiyatlardan mal ve hizmet sunulması temeline dayanmaktadır. 

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL