• Geri dön

  • 881 Görüntülenme

  • 60 Haber

  • 1.334 İşletme görüntülenme


Hürriyet Emlak, tüm dünyayı etkileyen koronavirüs salgını sebebiyle farkındalık oluşturmak için ana sayfasını güncelledi. “Ev, evdeyken de bulunur” mesajını veren Hürriyet Emlak, çeşitli mecralarda logosuna da #evdekal ifadesini ekleyerek sosyal mesafenin önemine dikkat çekmeyi amaçlıyor. Hürriyet Emlak, kısa süre önce evine kapanmak zorunda kalan tüm üyelerine de 1 ay ücretsiz kullanım hakkı tanımlamıştı.

Emlak arayanları ve ilan verenleri çatısı altında buluşturan Hürriyet Emlak, tüm dünyayı etkileyen koronavirüs salgını sebebiyle farkındalık oluşturmak için ana sayfasını güncelledi. Hürriyet Emlak, ana sayfasındaki “Sen yaşamana bak, aradığın evse Hürriyet Emlak” olan sloganını; “Ev, evdeyken de bulunur” olarak değiştirdi. Çeşitli mecralarda logosuna ve sosyal medya hesaplarına da #evdekal mesajını ekleyen marka, salgına karşı temel önlem olan sosyal mesafenin önemine dikkat çekmeyi amaçlıyor.

Ülkemizde vakaların görülmesiyle birlikte hemen harekete geçen Hürriyet Emlak, hem çalışanlarının hem de iş ortaklarının bu süreçten en az etkilenmelerini sağlamak amacıyla bir dizi önlem almıştı. Bu kapsamda tüm üyelerine 1 ay ücretsiz kullanım hakkı tanımlayan marka, geçtiğimiz günlerde de uzaktan çalışma sistemine geçerek çalışanlarının iş süreçlerini evlerinden yönetmelerini sağlamıştı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL