• Geri dön

  • 496 Görüntülenme

  • 60 Haber

  • 1.333 İşletme görüntülenme


Hürriyet Emlak’tan enflasyonla mücadeleye destek

Güncel ve güvenilir ilanları ile emlak sektörüne liderlik eden Hürriyet Emlak, sektörün ilerlemesi adına projeler geliştirmeye ve emlak sektörüne destek olmaya devam ediyor. Hürriyet Emlak, enflasyonla mücadele kapsamında 11 Ekim tarihi itibariyle emlak ofislerine üyelik yenileme ve yeni üyeliklerde geçerli tüm paketlerde yüzde 10’dan başlayan indirimler sunuyor.

Emlak sektörünü tek bir çatı altında buluşturan Hürriyet Emlak, sektöre verdiği desteğe devam ediyor. Bir süre önce sektöründe Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip Kazanç Dünyası ile avantajlı fırsatlar sunan Hürriyet Emlak, tüm üyelik paketlerinde sunduğu yüzde 10’dan başlayan indirimlerle, enflasyonla mücadeleye ve emlak sektörüne destek oluyor.

Yeni üye olacak veya üyeliğini yenileyecek emlak ofislerine, tüm üyelik paketlerinde yüzde 10’dan başlayan indirimler sunan Hürriyet Emlak, emlak dikeyindeki 12 yıllık deneyimi ve odağı ile büyüyen Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan emlak sektörünün gelişmesine katkıda bulunmaya devam ediyor.

Hürriyet Emlak, enflasyonla mücadeleye destek olmaya devam edecek
Hürriyet Emlak olarak ülkemizin kalkınmasında önde gelen alanların başında yer alan emlak sektörünün gelişmesi ve büyümesi adına her türlü aksiyonları gerçekleştirmeye devam ettiklerinin altını çizen Hürriyet Emlak Satış Direktörü Çağrı Bozay, “Türk emlak sektörü dünyada özellikle işlem hacmi açısından bakıldığında üst sıralarda yer almakta ve birçok ülkeyi geride bırakacak bir potansiyele sahip. Emlak yatırımı yıllardır hiçbir değişimden etkilenmeden en çok kazanç elde edilen yatırım türlerinden biri oldu ve Türkiye’de emlak, hâlâ en kârlı yatırımlardan biri olarak kabul ediliyor” dedi.

Enflasyonla mücadeleye verdikleri desteğin altını çizen Çağrı Bozay, “Sektörün temel taşlarını oluşturan emlak ofisleri ile birlikte çıktığımız bu yolda, omuz omuza çalışmaya devam ederek ülkemizin en önemli faaliyet alanlarından biri olan emlak sektörünün hak ettiği itibarı sağlamlaştırarak, çıtayı daha da yükselteceğimize olan inancımız tam. Bu paralelde bizler de enflasyonla mücadeleyi destekleyerek hem sektörün hem de ülkemizin gelişmesi adına hareket etmeyi sürdüreceğiz. Bu kapsamda emlak ofislerine yeni üyeliklerde ve üyelik yenilemelerinde geçerli, tüm üyelik paketlerinde yüzde 10’dan başlayan indirimler sunuyoruz” şeklinde sözlerine devam etti.

Hürriyet Emlak hakkında:
Hürriyet Emlak, emlak sektörünü tek bir çatı altında buluşturmayı hedefleyen, yüksek kalitede hizmet veren, güncel ve detaylı ilanları ile emlak sektörünün nabzını tutan bir platformdur. 2006 yılında kurularak profesyonel ekibi ile çalışmalarına başlayan Hürriyet Emlak web sitesi hurriyetemlak.com kurulduğu yıldan bu yana bireysel kullanıcılara ve kurumsal iş ortaklarına yüksek kalitede hizmet vererek emin adımlarla ilerlemektedir. Emlak ofislerinin, bireysel üyelerin ve kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak birçok ürünü “Türkiye’de ilk” olarak hizmete sunan Hürriyet Emlak, kullanıcıların aradıkları gayrimenkulü sadece bulmayı değil, o gayrimenkulü edinmeye giden yolculuğu kolaylaştırmaktadır. www.hurriyetemlak.com

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL