• Geri dön

  • 471 Görüntülenme

  • 3 Haber

  • 1.444 İşletme görüntülenme


‘’SAMET Masters Club - Mobilyanın Üstatları Buluşuyor’’ etkinliği ile yeni nesil ürünlerini İstanbul’da tanıtıyor

Türkiye’de lider, dünyanın sayılı mobilya aksesuar markalarından biri olan SAMET, yenilikçi ürünlerini İstanbul’da tüm iş ortakları ve kullanıcıları ile buluşturuyor.

İstanbul – Katma değerli ürünleriyle sektörünün lideri olan SAMET, yeni nesil ürünlerini iş ortakları ve kullanıcıları ile buluşturduğu Türkiye tanıtım turuna hız kesmeden devam ediyor. SAMET Masters Club – Mobilyanın Üstatları Buluşuyor projesi kapsamında 5 ay boyunca 48 ilde 56 noktayı ziyaret edecek SAMET tırı, 27-28 Ağustos’ta İstanbul’da olacak.

Tanıtım turunda yer alan ürünler arasında çekmece rayları kategorisinde lansman ürünü SO Class Teleskopik Ray Sistemleri başta olmak üzere, SmartSlide kısmi ve tam açılım ürünleri, Smartflow ve Alphabox yeni nesil çekmece sistemleri, menteşe ürün kategorisinde Master ve Invo frenli menteşe çözümleri, D-Lite Lift menteşesiz kalkar kapak sistemleri ile sürme kapak sistemleri bulunuyor. SAMET’in fonksiyonelliği sofistike tasarım ile buluşturduğu ürünlerini iş ortaklarının ve üreticilerinin yanı sıra evde kendi mobilyasını yapan son kullanıcılara da tanıtım yaptığı aktivite kapsamında, ürünler hakkında eğitim verilen atölyeler düzenleniyor. Atölyeler sonunda gerçekleştirilen yarışmayı kazananlara çeşitli ödüller verilirken, aktivite alanını ziyaret edenler de birbirinden güzel sürprizlerle karşılaşıyor. Ayrıca SAMET üretim tesisleri, özel bir simülasyonla etkinlik alanında ziyaretçilere tanıtılıyor.

Tur boyunca bugüne kadar 14.000 km’ye yakın yol katederek 68 durağı gezen SAMET’in tanıtım aktivitesi 27-28 Ağustos tarihlerinde İstanbul İkitelli Keresteciler Sanayi Sitesi Otopark Alanında düzenlenecek.

Proje hakkında detaylı bilgi almak ve ‘’SAMET Mobilyanın Üstatları Buluşuyor’’ etkinliğinin gerçekleşeceği diğer illeri görmek için mobilyaninustatlari.samet.com.tr internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

SAMET Hakkında
Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET A.Ş., 1973 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Çağın ihtiyaçlarına uygun teknolojik donanımla hayata geçirdiği 3000'i aşkın ürün çeşidi ve 45 yıllık deneyimi ile mobilya aksesuar sektöründe öncülüğünü korumaktadır.
SAMET A.Ş., 32.000 m²'si kapalı olmak üzere toplam 80.500 m²’lik bir alanda en son teknolojiyle donatılmış modern ve yüksek kapasiteli üretim tesislerinde 1.400 çalışana sahiptir. SAMET AR-GE Enstitüsü 130 kişilik mühendis kadrosu ile inovasyon ve tasarım odaklı üretim yöntemleri geliştirerek sektöre yön vermektedir. İç pazarda 500'ü aşkın aktif bayi, A.B.D., Rusya, Almanya, İngiltere, İtalya, İspanya, Ukrayna, Azerbaycan, Gürcistan, İran, Polonya, Romanya, Bulgaristan, Kazakistan, Slovenya ve Çin ağırlıklı olmak üzere beş kıtada toplam 110 ülkeye gerçekleştirdiği ihracatıyla SAMET A.Ş., Türkiye’de ve dünyada mobilya aksesuarları sektörünün önde gelen markasıdır. Müşteri memnuniyetini esas alan ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek pazarı yönlendiren SAMET, sürekli daha iyiye ulaşma hedefi ve çevre bilinciyle, global pazarda sektörün en büyük oyuncuları arasında yer almaktadır.

www.samet.com.tr

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL