• Geri dön

  • 479 Görüntülenme

  • 30 Haber

  • 211 İşletme görüntülenme


Çikolatanın en ince hali Milango Moments, gurme lezzetler ailesini genişletiyor. Göz kamaştıran zarif tasarımı ve benzersiz şekliyle dikkat çeken Milango Moments, yepyeni vişneli lezzeti ile özel anlarınızı unutulmaz kılarken, Sevgililer Günü için prestijli bir hediye alternatifi sunuyor.

Özel günlerin en prestijli çikolataları arasında yer alan Milango’nun yenilikçi ürünü Milango Moments, yepyeni gurme lezzeti Vişne Parçacıklı Sütlü Çikolata ile çikolata severleri tatlı bir yolculuğa davet ediyor. Gerçek vişne parçacıklarını Milango’nun eşsiz sütlü çikolatasıyla buluşturan Milango Moments, zarif tasarımı ve benzersiz şekliyle çikolatanın en ince halini sunuyor.

Milango Moments, gurme lezzeti ve özgün formunun yanı sıra özel günlere yakışır şıklıktaki kutusuyla da göz dolduruyor. Sevgililer Günü’nde sevgisini aşk dolu bir kutu çikolatayla paylaşmak isteyenler için şık bir hediye alternatifi olan Milango Moments, yeni çeşidi ile tüm özel anların en lezzetli eşlikçisi olmaya aday. Milango Moments’ın yeni Vişne Parçacıklı Sütlü Çikolata lezzetini, serinin Karamel Parçacıklı ve Deniz Tuzlu Sütlü Çikolata ile Portakal Parçacıklı Bitter Çikolata çeşitleriyle birlikte Migros mağazalarında bulabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL