• Geri dön

  • 787 Görüntülenme

  • 30 Haber

  • 248 İşletme görüntülenme


Çikolatanın önde gelen markası Şölen’in ilk mağazası Şölen Boutique, muhteşem lezzetleriyle yeni yıla tatlı bir merhaba diyor. Yeni yılı Şölen’in dünya çapında sevilen ikramlık ve hediyelik lezzetlerinin yanı sıra artizanal ürünleriyle karşılayan Şölen Boutique, sevdiklerine özel bir hediye vermek isteyenler için birbirinden şık ve prestijli alternatifler sunuyor.

Şölen Boutique, Şölen’in dünya çapında başarılara imza atmış lezzetleri, artizanal ürünleri, çikolatayı şıklıkla buluşturan hediyelikleri, özel kahveleri ve sıcak çikolatalarıyla yeni yılı lezzet şöleniyle karşılamaya davet ediyor.

Şölen Boutique; Milango, İstanbul Koleksiyonu, Octavia, Diamond, Lokkum, Chocodans, Mojee, Madlen, Tual, Vital gibi Şölen’in özel benzersiz lezzetleriyle açık ve kutulu çikolata çeşitlerinin yanı sıra artizanal çikolata gibi gurme tatlarıyla yeni yıl neşesini unutulmaz bir çikolata deneyimiyle buluşturuyor. Yeni yılda sevdiklerini tatlı bir hediyeyle mutlu etmek isteyenler Şölen Boutique’te yılbaşına özel olarak paketlenen göz alıcı şıklıktaki kutularla hediyesini özelleştirebiliyor, gümüş ve bakır hediyeliklerle yapılan zarif sunumlar yeni yıl mutluluğunu katlıyor.
Şölen Boutique, gerçek Şölen çikolatasının muhteşem lezzetiyle donatılan ürünleri ve prestijli hediyelikleriyle yeni yılda hem göze hem de damaklara hitap ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL